Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Omgaan met liefdesverdriet

Heb je enorm last van liefdesverdriet, omdat je net te horen hebt gekregen dat je vriend of vriendin niet meer verder met je wilt? Dan is dit natuurlijk vreselijk. Waarschijnlijk denk je nu de hele dag aan je ex en voel je je leeg. Je wilt gewoon jullie leuke leven samen weer terug. Helaas gaat dat nu even niet. Je ex heeft het uitgemaakt en jij zit nu met liefdesverdriet.

Om snel van je liefdesverdriet af te komen moet je eigenlijk alles van je ex uit leven bannen. Zo kom je sneller los van hem of haar. Er zijn een aantal manieren om dit te doen.

Praat erover met je vrienden en vriendinnen

Je echte vrienden zijn er altijd voor je, ook als het wat minder met je gaat. Ze steunen je dan ook in deze situatie. Vraag hen om raad en lucht je hart bij ze uit. Je zult merken dat je sneller van je liefdesverdriet af bent, als je er meer over praat. Probeer ook leuke dingen te doen met je vriendengroep. Ga dus gewoon een keer mee op stap en probeer dan toch vrolijk te doen. Je bent dan even met iets anders bezig en denkt niet de hele avond aan je ex.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Verwijder alles van je ex

Verwijder alles van je ex, zoals het e-mailadres, telefoonnummer en ontvriend hem of haar op Facebook. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan door hem of haar te blokkeren. Verwijder ook de foto’s waar hij of zij opstaat. Het wordt namelijk een stuk moeilijker om over je liefdesverdriet heen te komen als je je ex meerdere keren per dag tegenkomt op Facebook of Whatsapp.

Ga geen tussenrelatie aan

Je bent natuurlijk geen ijsklomp, dus het is onmogelijk om binnen een paar dagen van je liefdesverdriet af te komen. Geef jezelf hier dan ook de tijd voor en richt je de komende tijd voornamelijk op je sociale leven. Ga niet gelijk een relatie aan met een ander om je ex te vergeten. Een tussenrelatie werkt niet, want waarschijnlijk vergelijk je je nieuwe partner alleen maar met je ex. Je kunt overigens best met anderen daten, maar doe het dan gewoon rustig aan.

Wees kritisch en eerlijk

Als je liefdesverdriet hebt, dan treur je om je ex. Je denkt dat het leven met hem of haar leuker is en dat je dit weer terug wilt, maar is dit eigenlijk wel zo? Probeer dan ook kritisch te zijn en ga na wat de reden is waarom je je ex terug wilt en wat je gevoel zegt. Wees dus echt eerlijk tegen jezelf. Het word je dan al snel duidelijk of je je ex wel echt terug wilt. Je bent dan waarschijnlijk veel sneller over je liefdesverdriet heen.

Win je ex terug

Heb je na een paar weken nog steeds last van liefdesverdriet en kom je er maar niet overheen? Dan kan je wellicht nog een laatste poging wagen om je ex terug te krijgen. Er zijn een aantal manier om hem of haar weer voor je te winnen.

Als je je ex terug wilt krijgen, dien je dit rustig aan te pakken. Het kan best veel tijd kosten en je moet wat geduld hebben, maar dit heb je er natuurlijk wel voor over.

Wakker het vuurtje weer aan

Probeer het vuurtje tussen jullie weer aan te wakkeren. Je ex heeft het dan wel uitgemaakt, maar zijn of haar gevoelens voor jou zijn echt niet gelijk allemaal verdwenen. Wacht dus niet te lang met het zoeken van contact en kom in actie als het nog niet zo lang uit is tussen jullie.

Pak het rustig aan

Je kunt dus actie ondernemen, maar dring jezelf ook niet teveel op. Pak het rustig aan en bel je ex niet gelijk ieder uur. Loop dus niet te hard van stapel, want hiermee schrik je hem of haar alleen maar af. Stuur je ex gewoon af en toe een berichtje en kijk hoe hij of zij reageert. Afhankelijk van de reactie kan je weer verder contact opnemen.

Werk aan jullie probleem

Ga ook goed na wat nu de reden is waarom het mis ging tussen jullie. Als je dit weet, dan kan je wellicht een oplossing vinden voor het probleem en kan je weer een relatie met je ex aangaan. Je weet dan wat jullie valkuil is en vervalt hier minder snel in. Ga dus goed na wat de valkuilen zijn in jullie relatie. Dit helpt jullie om jullie relatie een goede doorstart te geven.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*