web statistics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Wil Je Je Ex Terug? 3 Tips Voor Als Je Ex Al Een Ander Heeft

Wil ex terug, maar hij/zij heeft een ander. Dat is flink balen. Waarschijnlijk vind je dit verschrikkelijk. Het is erg hard om te weten dat je ex nu met een ander is. Je wilt nu niets liever dan dat er zo snel mogelijk een einde komt aan die relatie.

In dit artikel kom je erachter wat je nu het beste kunt doen als je ex zo snel al een ander heeft. Je komt te weten op welke manier je hier goed mee om kunt gaan.

Focus je op jezelf

Het is nu misschien erg moeilijk om je vooral op jezelf te focussen, maar probeer dit toch. Denk niet continu aan je ex en zijn of haar nieuwe vriend of vriendin. Dit is verspilde energie. Bovendien maak je jezelf hier waarschijnlijk helemaal gek mee. Als je jezelf betrapt op de gedachte aan je ex en zijn of haar nieuwe partner, richt je dan snel weer op iets anders.

Denk dus even aan jezelf en wees eens egoïstisch. In de periode na jullie breuk kan je proberen om jezelf te verbeteren. Als je ex een ander heeft, dan is het zinvol om naar jezelf te kijken. Kies ervoor om jezelf te veranderen en je te ontwikkelen. Als je dit doet, dan vergroot je de kans om je ex terug te krijgen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Richt je niet te veel op de nieuwe partner van je ex

Het is dus heel belangrijk om niet te veel met de nieuwe partner van je ex bezig te zijn. Denk hier dus niet aan. Kijk ook niet op zijn of haar Facebook-pagina. Het is natuurlijk erg verleidelijk om dit wel te doen, maar hier doe je jezelf alleen maar pijn mee.

Misschien ben je zo kwaad, dat je nu de neiging hebt om je ex terug te pakken. Doe dit toch maar niet. Stuur je ex of zijn of haar nieuwe vriend of vriendin dus geen (anonieme) berichten. Het is een heel normale reactie om wraak te nemen, maar hierdoor krijg je je ex echt niet terug. De kans om hem of haar terug te krijgen, wordt er alleen maar kleiner door. Door wraak te nemen kom je alleen maar erg onvolwassen en labiel over, iets dat natuurlijk zeer onaantrekkelijk is.

Verbeter jezelf op je eigen manier

Het is nu dus tijd om even helemaal aan jezelf te denken. Verbeter jezelf en werk vooral aan je eigen capaciteiten. Dit hoeven echt geen grote stappen te zijn. Je kunt klein beginnen door wat vaker te gaan sporten, gezonder te gaan eten, je meer te focussen op je werk en door wat meer aandacht aan je uiterlijk te geven.

Je zult zien dat het je dan lukt om jezelf te verbeteren. Ook zal je merken dat je al snel veel lekkerder in je vel zit. Hierdoor blijf je niet hangen in de “mijn ex heeft een ander” fase en ben je veel sneller over je verdriet heen.

Als het je lukt om het op deze manier aan te pakken, dan ben je op weg om weer snel gelukkig te worden. Dit kan met een nieuwe vriend of vriendin, maar het kan ook door je ex weer terug te krijgen.

Er lopen natuurlijk genoeg andere mannen en vrouwen rond op deze aardbol, maar als je er nog steeds van overtuigd bent dat je je ex terug wil dan zijn er nog genoeg andere technieken die je wellicht toe kunt passen. Je leert hier meer over in Ex Terug Methode.

Ontdek de grootste geheimen om je ex terug te winnen

Edwin Edinga is een expert op het gebied van relaties herstellen en heeft al duizenden geliefdes geholpen weer bij elkaar te komen.

 • De fouten die je MOET vermijden
 • Weten hoe jou ex denkt
 • Hoe je opnieuw aantrekkingskracht opwekt
 • De stappen om het contact weer aan te gaan
 • Technieken om je ex naar je te laten smachten

Lees de volgende informatie pagina om meer te weten te komen over mijn baanbrekende methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

 • Sander zegt:

  Hallo,

  Mijn ex (21jaar) en ik (22jaar) waren 4 jaar samen. We zijn samen volwassen geworden maar op en dag zegt zij tegen mij het ga nie meer. Maar ik wil wel vrienden blijven. Dat waren we dan 1 week weinig contact 1 week meer contact dan weer en week weinig contact dan 1 week veel contact dan 1 week waar we elkaar zagen en dan 1 week super veel contact via snap chat en telefoon en sms’jes ze zegde me dat ze blei is hoe ik nu geworden ben super goed mijn best doe en dat ik er weer goed uitzie en al die dingen tot vrijdag 3 uur ging ze weg ik weet niet naar waar maar ze zegde me als ik thuis ben bel ik jouw maar het wert 6 uur 12 uur geen sms’je of niets ik belde haar de volgende dag ze zegde dat ze in de winkel was en dan smste ze ook weer niet meer en zondag belde ik ze weer en pakte en andere gast op :O en die gast zegt dat ik haar moet gerust laten. Dat heb ik dan gedaan maar ik liep wel verdrietig maar mijn schoon zus had haar en sms gestuur wat ik niet wist redelijk erg denk ik maar mijn ex stuurde zondag nacht 23.46uur en sms je wist toch gewoon vrienden. En dan donderdag verwijdert ze mijn Facebook maar niet geblokkeerd en al onze foto’s weg en iedereen van mijn familie ook verwijderd. Waar mijn andere schoon zus ook achter mijn rug en erge sms stuurde maar ik heb dan naar mijn ex en sms gestuurd dat ik me schaam en dat ik spijt heb van wat mijn schoonzuster gestuurd hebben en dat ik blei ben met haar nieuwe relatie. Maar nu maandag 1 week later stuurde ze mij en Facebook bericht kan ik achter mijn spullen komen. Ik heb ja gezecht dus komt ze nu vrijdag met haar nieuw lief om haar spullen.
  Maar mijn ex haar nieuw lief is 19 jaar en heeft en kapsel wat zij nooit mooi vond bij mij en die gast drinkt en gaat uit met andere vrouwen wat mijn ex tegen is is alcohol en ze is jaloers.

  Haar nieuwe vriend heeft op 3 jaar 5 relaties gehad en geen langer dan 6 maand en hij is juist singel

  Ben ook nog achter gekomen dat ze naar andere mannen stuurde dat ze liefde en knuffels mist

  En nu zegt ze ik heb u en u familie verwijdert om dat haar nieuwe vriend ook over zijn ex babbeld en ze is dan jaloers en ze wil nie dat hij da ook is

  Kan ik mijn ex terug krijgen? Zo ja hoe moet ik dit dan doen kunt u me mailen aub

  Vriendelijk dank

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*