Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Wil Je Je Ex Terug? 3 Tips Voor Als Je Ex Al Een Ander Heeft

Wil ex terug, maar hij/zij heeft een ander. Dat is flink balen. Waarschijnlijk vind je dit verschrikkelijk. Het is erg hard om te weten dat je ex nu met een ander is. Je wilt nu niets liever dan dat er zo snel mogelijk een einde komt aan die relatie.

In dit artikel kom je erachter wat je nu het beste kunt doen als je ex zo snel al een ander heeft. Je komt te weten op welke manier je hier goed mee om kunt gaan.

Focus je op jezelf

Het is nu misschien erg moeilijk om je vooral op jezelf te focussen, maar probeer dit toch. Denk niet continu aan je ex en zijn of haar nieuwe vriend of vriendin. Dit is verspilde energie. Bovendien maak je jezelf hier waarschijnlijk helemaal gek mee. Als je jezelf betrapt op de gedachte aan je ex en zijn of haar nieuwe partner, richt je dan snel weer op iets anders.

Denk dus even aan jezelf en wees eens egoïstisch. In de periode na jullie breuk kan je proberen om jezelf te verbeteren. Als je ex een ander heeft, dan is het zinvol om naar jezelf te kijken. Kies ervoor om jezelf te veranderen en je te ontwikkelen. Als je dit doet, dan vergroot je de kans om je ex terug te krijgen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Richt je niet te veel op de nieuwe partner van je ex

Het is dus heel belangrijk om niet te veel met de nieuwe partner van je ex bezig te zijn. Denk hier dus niet aan. Kijk ook niet op zijn of haar Facebook-pagina. Het is natuurlijk erg verleidelijk om dit wel te doen, maar hier doe je jezelf alleen maar pijn mee.

Misschien ben je zo kwaad, dat je nu de neiging hebt om je ex terug te pakken. Doe dit toch maar niet. Stuur je ex of zijn of haar nieuwe vriend of vriendin dus geen (anonieme) berichten. Het is een heel normale reactie om wraak te nemen, maar hierdoor krijg je je ex echt niet terug. De kans om hem of haar terug te krijgen, wordt er alleen maar kleiner door. Door wraak te nemen kom je alleen maar erg onvolwassen en labiel over, iets dat natuurlijk zeer onaantrekkelijk is.

Verbeter jezelf op je eigen manier

Het is nu dus tijd om even helemaal aan jezelf te denken. Verbeter jezelf en werk vooral aan je eigen capaciteiten. Dit hoeven echt geen grote stappen te zijn. Je kunt klein beginnen door wat vaker te gaan sporten, gezonder te gaan eten, je meer te focussen op je werk en door wat meer aandacht aan je uiterlijk te geven.

Je zult zien dat het je dan lukt om jezelf te verbeteren. Ook zal je merken dat je al snel veel lekkerder in je vel zit. Hierdoor blijf je niet hangen in de “mijn ex heeft een ander” fase en ben je veel sneller over je verdriet heen.

Als het je lukt om het op deze manier aan te pakken, dan ben je op weg om weer snel gelukkig te worden. Dit kan met een nieuwe vriend of vriendin, maar het kan ook door je ex weer terug te krijgen.

Er lopen natuurlijk genoeg andere mannen en vrouwen rond op deze aardbol, maar als je er nog steeds van overtuigd bent dat je je ex terug wil dan zijn er nog genoeg andere technieken die je wellicht toe kunt passen. Je leert hier meer over in Ex Terug Methode.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*