Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Liefdesgedichten schrijven en sturen naar je ex

Veel mensen die last hebben van liefdesverdriet brengen rond op het internet, op zoek naar liefdesgedichten die ze aan hun ex kunnen schrijven. Je bent dus niet de enige die dit doet na een breuk. Dit behoort vaak tot de eerste fase waar je even doorheen moet nadat jullie relatie over is.

De eerste dagen na jullie break-up is het heel normaal dat je emotionele gedichten over de liefde leest en schrijft. Liefdes gedichten waarin staat beschreven hoeveel pijn een break-up doet en dat het leven niks meer is zonder hem of haar. Emotionele liefdesgedichten zijn op dat moment heel herkenbaar voor je. Je begrijpt precies waar ze over gaan en ze lijken wel voor jou geschreven.

Ga wat anders doen

Door liefdesgedichten te lezen over verloren liefdes kun je jezelf helemaal onderdompelen in je emoties. Ga hier echter niet te lang mee door. Het wordt dan haast onmogelijk om jullie breuk te verwerken. Na vier dagen liefdes gedichten lezen is het dan ook echt tijd om jezelf weer bij elkaar te rapen en wat anders te gaan doen. Probeer jezelf hier echt toe te zetten, ook al kost het veel moeite.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Maak een plan

Maak een plan en stel jezelf doelen. Verplicht jezelf bijvoorbeeld om drie keer per week naar de sportschool te gaan of te gaan joggen. Ga ook gewoon naar je werk of naar school.

Door snel weer door te gaan met je normale leven, zal je sneller over je liefdesverdriet heenkomen. Je focust je dan even op andere zaken en bent niet continu met je ex bezig. Na een paar weken merk je dat je soms al een paar uur niet meer aan je ex hebt gedacht. Je kunt je weer beter concentreren op je werk of school en levert weer betere prestaties.

Schrijf zelf liefdesgedichten

Natuurlijk zullen de eerste weken van je liefdesverdriet erg moeilijk zijn. Je ex spookt nog voortdurend door je hoofd rond en je mist hem of haar. Om je gevoelens voor je ex van je af te zetten, kun je ook zelf liefdesgedichten gaan schrijven over jullie liefde. Dit klinkt misschien wat zoetsappig, maar het is bewezen dat schrijven helpt tegen stress en depressiviteit. Iets waar je in een periode van liefdesverdriet nogal eens last van kan hebben.  Door zelf liefdesgedichten te schrijven orden je je gevoelens en ervaringen met je ex. Ook wordt het je dan veel sneller duidelijk waarom en waar het is misgegaan tussen jullie. Je krijgt dus meer inzicht in jullie relatie. Jouw gedichten over jullie liefde hoef je natuurlijk niet naar je ex te sturen. Je kunt ze ook zelf bewaren of weggooien.

Stuur liefdes gedichten

Wil je er echt nog voor vechten om jullie relatie nieuw leven in te blazen? Dan kan je natuurlijk ook gevoelens voor hem of haar op papier zetten in de vorm van een of meer mooie emotionele liefdesgedichten. Geef in je liefdes gedichten ook je fouten toe. Hiermee maak je indruk op je ex en doe je gelijk een poging om te veranderen.

Je kunt je liefdesgedichten per post of per e-mail naar je ex versturen, maar het is ook een optie om dit te doen per sms of Whatsapp. Je weet dan zeker dat ze zijn aangekomen en bovendien heb je dan weer sneller contact met hem of haar.

Reageert je ex niet? Dan heeft hij of zij echt geen interesse meer in jou. Probeer dit dan te accepteren en geniet voorlopig van je single leven. In ieder geval kun je nu wel zeggen dat je er alles aan hebt gedaan om jullie relatie weer nieuw leven in te blazen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*