Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Over Tom

Tom DijksTom– Peter Gertrude-Dijks (Zoetermeer – 19 februari 1979) studeerde Psychologie en specialiseerde zich tot een expert in zijn vakgebied.

Tom is meerdere malen naar live events, seminaries, congressen & vakbeurzen geweest, heeft zelf actief deelgenomen aan een speciaal master coaching programma in de Verenigde Staten onder leiding van Guru Dan Wallace en is auteur van verschillende boeken over ontwikkelingspsychologie, neuropsychologie, persoonlijkheidsleer, seksuologie & sociale psychologie.

Tom bezit momenteel een praktijk in Maastricht, doet aan E-support (online consultancy), en pendelt sinds eind 2009 tussen Nederland, Belgiƫ & Zweden waar hij 7x per jaar congressen geeft (Engelstalig) aan de Stockholm University. Inmiddels opereert Tom fulltime vanuit Stockholm.

Zijn Missie: Tom is in zijn studententijd zelf slachtoffer geweest van ernstig liefdesverdriet en heeft daarom besloten om personen met dezelfde ervaringen te helpen en te ondersteunen.

Hij is een samenwerking aangegaan met Edwin Edinga. Edwin is sociaal psycholoog en ook nog eens technisch aangelegd, waardoor in staat is mijn website te onderhouden.

Zijn we nota bene al vrienden?

– Twitter!

– Facebook!

tom dijks

Relatiedeskundige & Psycholoog

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*