Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Is de Ex Terug Methode Waardevol? Mijn Ervaringen

Als je relatie uit is, maar je wil eigenlijk graag proberen om je ex terug te kijken, dan kun je daar waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. Na een snelle zoekopdracht verdrink je al snel in allerlei boeken, e-books en andere methoden die hierbij hulp zeggen te bieden. Je zou dus denken dat dit geen groot probleem zou moeten zijn.

Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen of een methode de moeite waard is, of dat je die beter kan laten liggen. In deze review zal ik proberen daar enige hulp te bieden, door een van deze methodes te recenseren: de Ex Terug Methode van Edwin Edinga. Biedt dit e-book daadwerkelijk hulp, of is het de moeite niet waard? Lees door om daarachter te komen.

Over de auteur Edwin Edinga

Als je wilt weten of een product betrouwbaar is, kan het nooit kwaad om je even te verdiepen in degene die je dit product probeert te verkopen. Als die al niet betrouwbaar lijkt te zijn, zal zijn boek dat waarschijnlijk ook niet zijn. In dit geval is dit de 54-jarige Edwin Edinga, woonachtig in Utrecht.

Op zijn site valt te lezen dat hij sociale psychologie heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft dus een universitaire opleiding gedaan, waardoor het aannemelijker is dat zijn methodes ook volgens wetenschappelijke methodes ontwikkeld zijn.

Zijn studie sluit ook daadwerkelijk aan bij het terug proberen te krijgen van je ex-vriend of -vriendin; als je je kan verplaatsen in de psychologie van je voormalig partner, is het waarschijnlijk ook makkelijker om hem of haar terug te krijgen.

Ook komt hij op zijn website op meerdere plekken zelf met zijn gezicht in beeld, waardoor je dus zeker weet dat je met een echt persoon te maken hebt, en niet met een oplichter. Tot zover dus alleen maar goede zaken, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of zijn methode deze positieve lijn ook doorzet. Laten we zijn e-book dus eens openen, en zelf beoordelen wat we ervan vinden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Het e-book is bijzonder uitgebreid

Als je de inhoudsopgave bekijkt, kun je al zien dat dit geen boek is dat je alleen een paar simpele tips geeft. Het hele proces van het terugkrijgen van je ex is door Edinga onderverdeeld in 7 stappen, beginnend bij acceptatie van de situatie en eindigend bij het terugwinnen van je ex. Het lijkt er dus op dat we hier met een zeer uitgebreide methode te maken hebben.

Als je de hoofdstukken daadwerkelijk gaat lezen, kom je erachter dat dit vermoeden zeker klopt. Het boek bestaat niet alleen uit tips om je ex terug te krijgen, maar beschrijft ook de hele voorfase waarin je je gevoelens op een rijtje moet krijgen en aan jezelf moet werken. Als je niet zeker weet of je je ex wel terug wil, is het boek ook een hele goede manier om daarachter te komen.

Verder is er een heel hoofdstuk gewijd aan de verschillen tussen mannen en vrouwen wat verleiding, emoties en aantrekkingskracht betreft. In plaats van alleen een algemeen verhaaltje, bevat deze methode dus heel specifiek toepasbare kennis voor zowel mannen als vrouwen die hun ex terug willen winnen.

Bonussen bij de “Ex Terug Methode”

Alsof dit allemaal nog niet genoeg was, krijg je ook nog maar liefst vijf bijlages als je dit boek bestelt. Het betreft een wat korter e-book over twaalf specifieke, lastige situaties waarin je je kan bevinden als je je ex terug wil, en een methode die je helpt om je ex terug te krijgen door gebruik te maken van tekstberichten.

Ook zitten er drie e-books tussen die je helpen om je relatie gezond te houden zodra je je ex weer terug hebt, die je tips geven op het gebied van seks, het spannend houden van je relatie, en het oplossen van relatieproblemen.

Als laatste extra zit er ook nog een reeks video’s bij het product, die je nog een hoop extra advies geven op het gebied van zogeheten “herenigingstechnieken”, ofwel extra manieren om je ex terug te krijgen. Als je hieraan nog steeds niet genoeg hebt, heeft de heer Edinga ook nog enkele boekentips over dit onderwerp toegevoegd aan zijn boek.

De Ex Terug Methode is dus een zeer uitgebreide, volledige methode, die echt iets extra’s biedt ten opzichte van de gratis informatie die je op internet kan vinden, en is in dat opzicht zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Wetenschappelijk onderbouwde informatie

Het is goed terug te zien dat Edwin Edinga een opleiding in de psychologie heeft afgerond. Zijn e-book is namelijk bovengemiddeld goed wetenschappelijk onderbouwd, zeker als je het vergelijkt met andere zelfhulpboeken, die vaak bestaan uit een hoop onzin. De heer Edinga heeft optimaal gebruik gemaakt van zijn kennis over de menselijke geest.

Vooral in het hoofdstuk over de man-vrouwdynamiek komt dit sterk naar voren. Hier zou Edinga makkelijk kunnen vervallen in clichés over mannen en vrouwen, maar dit doet hij niet. In plaats daarvan geeft hij feitelijk onderbouwde inzichten over hoe de hersenen van mannen en vrouwen werken.

Hij geeft hierbij niet elke paar zinnen aan op welke wetenschappelijke onderzoeken zijn bevindingen gebaseerd zijn, maar wie zich er even in verdiept komt er al snel achter dat zijn inzichten ondersteund worden door de psychologische wetenschappen.

Uiteraard kun je iets als liefdesverdriet niet alleen omschrijven door middel van wetenschappelijk onderbouwde argumenten. Hiervoor is de wetenschap simpelweg nog niet ver genoeg. Maar ook op de punten waar het advies meer op dingen als eigen ervaringen gebaseerd is, blijft de heer Edinga zo objectief mogelijk, en komt hij met logische redeneringen.

Tegenwoordig zijn er heel veel zelfhulpboeken die maar weinig substantiële informatie bieden, dus het is mooi om te zien dat er nog steeds methodes zijn die gewoon bruikbare, onderbouwde informatie blijven bieden.

Niet heel goedkoop, wel waar voor je geld

Iets waar je misschien over struikelt, is de prijs van het e-book. Deze prijs bedraagt namelijk €39,97. Dit kan voor sommigen misschien aan de hoge kant lijken, maar dit is niet ongebruikelijk voor een zelfhulpboek. Er zijn ook een heleboel vergelijkbare boeken te koop voor 50 of 60 euro, en dat terwijl de kwaliteit van deze methodes vaak slechter is.

Daarnaast kun je door de vele bonussen wel zeggen dat dit een eerlijke prijs is. De vijf extra e-books die je bij het product krijgt zouden los allemaal ongeveer 15 euro kosten, en de videoreeks heeft een waarde van 20 euro. Je krijgt dus ongeveer 85 euro aan extra hulpmiddelen volledig gratis.

Ook krijg je gratis levenslange updates op deze methode. Zelfhulpboeken als deze worden vaak later nog geüpdatet door de auteur, als er nieuwe informatie kan worden toegevoegd. Deze updates krijg je bij aanschaf van dit e-book gratis, waardoor je op de hoogte blijft van nieuwe inzichten.

Dit alles maakt de prijs van €39,97 zeer redelijk.

Als je echt graag wil proberen om je ex terug te krijgen, ben je natuurlijk bereid daar wat voor te betalen, en door de vele extra’s kun je bij deze methode zeker zeggen dat je waar voor je geld krijgt.

De “Ex Terug Methode” is realistisch

Wat ook belangrijk is bij een zelfhulpboek als dit, is dat het realistisch is. Een boek dat je 100% zekerheid belooft klinkt natuurlijk heel mooi, maar dit is eigenlijk altijd te mooi om waar te zijn. Als een boek jou absolute zekerheid belooft, dan moet je jezelf eigenlijk al even achter de oren krabben.

Dit doet de Ex Terug Methode gelukkig niet. Al op de negende pagina wordt aangegeven dat dit boek geen absolute garantie biedt dat je je ex terugkrijgt, en dat er gevallen kunnen zijn waarin het gewoon niet mogelijk is om je ex terug te krijgen.

Dit is bij elke methode het geval, en dit is een goede aanwijzing dat je hier met een realistisch boek te maken hebt, en geen methode die allerlei moois belooft maar het vervolgens niet waarmaakt.

Verder geeft het e-book je ook makkelijk uit te voeren tips om je ex terug te krijgen, en vraagt het niet het onmogelijke van je. Het vraagt je alleen om realistische dingen te doen en haalbare doelen te stellen, waardoor het voor iedereen even goed mogelijk zou moeten zijn om je ex terug te winnen.

Ervaringen van anderen met het boek

Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar je weet pas echt of deze methode goed is als je hem geprobeerd hebt. Het is dus slim om op zoek te gaan naar ervaringen van anderen met dit boek, om te zien of het hen daadwerkelijk heeft geholpen met het terugwinnen van hun ex.

In het boek zelf zijn al een aantal reacties opgenomen van mensen die deze methode hebben mogen uitproberen voordat deze gepubliceerd werd. Deze zijn bijzonder positief. Alle drie de mensen die hun ervaringen delen, hebben niet alleen hun ex teruggekregen, maar hebben nu ook een betere relatie dan ze voorheen hadden.

Dit is natuurlijk zeer positief, maar dit zijn wel de reacties die Edwin Edinga heeft gekozen om te publiceren. Je zal er natuurlijk niet snel voor kiezen om slechte ervaringen te delen als je wilt dat mensen je boek kopen, dus helemaal objectief zal de heer Edinga niet zijn. Ik heb hierom nog even verder gezocht naar andere ervaringen van kopers van dit e-book.

Op de site van de Ex Terug Methode vallen nog meer reacties te lezen. Ook deze zijn uiteraard alleen maar positief. Hoewel ook de site van deze methode zelf natuurlijk niet objectief is, laat dit wel zien dat de heer Edinga meer positieve reacties binnen heeft gekregen dan alleen de drie die hij in zijn e-book heeft geplaatst.

Ervaringen op andere websites

Gelukkig zijn er ook nog ervaringen over de Ex Terug Methode te lezen op andere websites. Eén van die ervaringen komt van Lisa van de website relatie-redden.com. Zij zegt niet of ze haar ex heeft teruggekregen, maar ze is Edwin Edinga “heel dankbaar” voor de “waardevolle informatie” die hij haar gegeven heeft. We kunnen er in ieder geval van uitgaan dat dit boek haar geholpen heeft.

Daniël is op ervaringenloket.nl ook zeer te spreken over dit e-book. Hij zegt dat het boek veel nuttige theorie en interessante informatie biedt, en dat je met dit boek niet alleen een heel grote kans hebt om ex terug te winnen, maar dat het je ook meer inzicht geeft in man-vrouwrelaties in het algemeen.

Een laatste positieve ervaring die ik graag zou willen noemen is die van Merian. Zij heeft voor ervaringenloket.nl een recensie van dit e-book geschreven, en volgens haar geeft dit boek echt inzicht in waarom het is misgelopen tussen jou en je ex. Ze zegt ook dat je een goede kans op succes hebt met dit boek.

Voor de volledigheid zou ik ook nog graag wat negatieve ervaringen belichten, maar deze zijn op het internet eigenlijk niet te vinden. Hoewel dit natuurlijk niet betekent dat 100% van de kopers van dit boek erdoor geholpen zijn, maar het is wel een zeer goed teken dat dit boek voor de meeste mensen heel goed werkt.

Aan de hand van dit alles kunnen we dus wel zeggen dat de Ex Terug Methode echt werkt. Hoewel er niet heel veel ervaringen te vinden zijn, zijn de meeste positief, en dat terwijl negatieve recensies normaal gesproken zeer makkelijk te vinden zijn voor welk product dan ook. Als je je ex dus terug wil, is er een grote kans dat je dit met deze methode voor elkaar krijgt.

Conclusie: Is de “Ex Terug Methode” waardevol?

Na een recensie als deze kan het geen verrassing zijn dat ik de Ex Terug Methode van harte aanbeveel aan iedereen die graag wil terugkomen bij zijn of haar ex. Het is een zeer uitgebreide methode, die grotendeels gebaseerd is op de psychologische wetenschap en je door middel van haalbare tips helpt om je ex weer bij je terug te krijgen.

De prijs kan voor sommigen wat hoog lijken, maar als je kijkt wat je allemaal voor deze prijs krijgt, kun je niet anders concluderen dan dat deze prijs volledig gerechtvaardigd is, zeker als je bedenkt dat alle ervaringen die ik over dit boek kon vinden zeer positief waren.

Het terugwinnen van je ex blijft natuurlijk iets engs, en je zal nooit zeker kunnen zijn dat dit je gaat lukken, maar met dit boek heb je wel een verdomd goede kans. Als je echt denkt dat je ex de liefde van je leven kan zijn, dan is die 40 euro de investering meer dan waard.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*