Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Snel je liefdesverdriet verwerken?

Is je relatie voorbij?  Dan lijkt het haast onmogelijk om je liefdesverdriet te verwerken. Liefdesverdriet kan je echt breken. Je voelt je moedeloos en leeg. Je voelt je eenzaam en zielig. Vaak denk je nog de hele dag aan je ex en wil je weer terug naar wat jullie hadden. Helaas is dit niet meer zo. Je ex heeft het uitgemaakt en jij zit nu met het verdriet.

Waarschijnlijk hoor je nu veel cliché antwoorden van familie of vrienden, als “je verdient beter” of “tijd heelt alle wonden”. Hier heb je nu geen boodschap aan. Toch zit er echt een grond van waarheid in deze antwoorden. Er komt namelijk echt een moment dat je je liefdesverdriet kunt verwerken.

Een paar dagen pauze

Het is heel normaal dat je in de beginfase van je liefdesverdriet steeds aan je ex moet denken. De eerste dagen nadat je ex het heeft uitgemaakt is het echt geen schande om je flink rot te voelen. Het is dan erg lastig om door te gaan met je dagelijkse bezigheden. Geef jezelf dan ook een paar dagen de tijd om je emoties de vrije loop te laten gaan. Zet je normale leven even op “on hold” en sluit jezelf op in huis. Bestel pizza’s, Chinees, junkfood en kijk films. Een paar dagen helemaal niets doen werkt versnellend in het verwerkingsproces. Hierdoor kan je je liefdesverdriet goed verwerken. Waarschijnlijk begin je dit saaie ritme na een paar dagen echt beu te raken. Het is dan weer tijd voor wat actie.

Veel mensen die liefdesverdriet hebben, blijven te lang hangen in de beginfase. Ze gaan niet naar school, melden zich ziek op het werk of cancellen de sportschool. Dit is echt het slechtste dat je kunt doen. Dit gedrag helpt echt niet bij het verwerken van liefdesverdriet. Ten eerste gaat je liefdesverdriet er niet van over en ten tweede ben je dan geen leuk gezelschap voor anderen.

Laat liefdesverdriet dan ook niet je leven leiden en ga zo snel mogelijk door met je dagelijkse bezigheden. Ook al lijkt het op dit moment erg moeilijk om gewoon maar door te gaan, toch zal je al snel merken dat het werkt. Ga dus wel gewoon naar school, naar je werk en de sportschool.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Sporten

Een van de beste methodes om je liefdesverdriet te verwerken, is sporten. Ga een paar keer per week hardlopen, zwemmen of fitnessen. Tijdens het sporten ben je echt even met heel wat anders bezig en denk je dus niet aan je ex. Ook maak je tijdens het sporten endorfine aan. Dit is een gelukshormoon. Hierdoor wordt je pijn wat verzacht en voel je je lekkerder.

Check geen social media

Je kunt je liefdesverdriet beter verwerken, door echt afstand van je ex te nemen. Ga confrontaties of alles wat met hem of haar te maken heeft uit de weg. Check dus niet continu zijn of haar Facebook-pagina of Whatsapp. Desnoods verwijder je het nummer van je ex of ontvriend je hem of haar op Facebook.

Luister naar anderen

Accepteer ook dat er echt iets niet goed zat tussen jullie. Als jullie relatie echt zo geweldig wat geweest, dan had je ex het nu niet uitgemaakt. Probeer goed te luisteren naar wat je vrienden, vriendinnen en familie over je ex en jullie relatie zeggen. Waarschijnlijk hebben ze gelijk. Door hier goed naar te luisteren, ga je sneller inzien waarom het tussen jou en je ex toch niet werkte.

Geniet van je single leven

Aan een single life zitten heel veel voordelen. Je bent vrij, hoeft geen rekening te houden met anderen en hebt weer meer tijd over voor je hobby’s en vriendengroep. Schep dan ook orde in je leven en geniet van je single bestaan. Door jezelf de ruimte te geven om hier van te genieten, kun je je liefdesverdriet makkelijker verwerken. Je straalt dan veel positiviteit uit en hebt dan meer kans om snel weer een leuke man of vrouw tegen te komen.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*