web statistics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Dit Zeggen Klanten Over Tom

Klik hier om uw reactie te geven.


Reactie versturen
* Required Field

Bedankt

Mar 17, 2012 by Johan

Hallo,

Het werkt fantatsich en ben blij dat ik het gedaan heb. Wij zijn inmiddels terug bij elkaar.


Stappenplan = zeer goed!

Sep 12, 2011 by Annelies

Hey iedereen

Even meedelen dat ik enkele weken geleden begonnen ben met het stappenplan van Tom Dijks. Ik merk gelijk resultaat! Mijn ex doet nu zelfs moeite om terug contact met mij op te nemen wat ik echt nooit meer had zien aankomen. Door de technieken van Tom ben ik zo ver geraakt! Thnx a lot!


Bedankt Tom

Aug 29, 2011 by Christel

Hey Tom

Supertof idee dat je zo een website online hebt gezet met zulke goede artikelen en het forum. Je boek was ook een genot om te lezen, heb er veel uit gehaald.

Mijn ex heb ik ondertussen teruggewonnen, dankzij jouw steun!!!

Groet

Christel


Bedankt Tom!

Aug 24, 2011 by Willy

Beste Tom

Ik zag dat ik de mogelijkheid kreeg om hier een soort van mening over je achter te laten & na al je steun is dit wel het minste wat ik voor je kan terugdoen.

Ik heb een relatie van 7j gehad & opeens maakte me vriendin het gedaan. Ik heb meerdere online relatiedeskundige geraadpleegd & ook meerdere eBooks besteld.

In feite kwam het vaak allemaal op hetzelfde neer maar met alle persoonlijke ondersteuning die ik van Tom erbij heb gekregen, stak hij me niet enkel & alleen (in een emotionele bijzonder moeilijke periode) een hart onder de riem,hij heeft me telkens de juiste richtlijnen gegeven (oa in zijn forum) en dat resulteerde dat ik... jawel!!! MIJN EX TERUG HEB!

Tom je bent hartelijk bedankt & ik prijs je bij iedereen aan. Je bent de beste!

Groet

W


Dank je wel voor de steun

Aug 22, 2011 by Sander

Ik ben ondertussen een maand met Tom in contact. Ik heb veel steun aan hem gehad. Veel goede tips & hij geeft ook goede inzichten over hoe vrouwen denken & hoe ik me dus moet gedragen om goed te scoren bij mijn ex.

Ik heb haar nog niet terug, maar wel heb ik haar al kunnen zoenen. Dit vind ik prima al wetende dat ze me nooit meer wou zien...

We gaan nu samen werken om haar zover te krijgen om terug een relatie met mij te beginnen & Tom geeft me steeds goede actiepunten mee mét resultaat!

Ik heb alle vertrouwen in Tom!!!!


Aug 18, 2011 by Peter

Ik vind dat Tom heel goed advies geeft. Ik kan bij hem terecht als ik met vragen of kwesties zit. En ik heb vertrouwen in zijn kunnen.


Aug 17, 2011 by .

Ik vind het super dat er een site en een forum bestaat voor mensen zoals mij, met liefdesverdriet. Het stappenplan vond ik ook een echte houvast en gaf me ook ergens hoop. Ik ben nog niet terug bij mijn ex, dat niet. Maar ik denk niet dat dit enkel kan gebeuren door een paar stappen te volgen, het zal je enkel op de goede weg helpen! De reacties op het forum vind ik ook prettig. Helaas op mails krijg ik zelden tot nooit respons, dat vind ik wel jammer. Maar keep up the good work!


Aug 17, 2011 by Masky

Je kan bij Tom je verhaal kwijt en heeft er een goed antwoord op. Ik ben op dit moment bezig om mijn ex terug te krijgen. Ik had de moed een beetje opgegeven. Door Tom loop ik weer met mijn borst vooruit en mijn hoofd omhoog.

Tom bedankt!


tevreden

Aug 16, 2011 by martine

hoi,
ik ben vanaf het begin heel erg tevreden geweest over het contact dat er was.
ik kreeg altijd vrij snel een reactie en tips.


Tom = top

Aug 16, 2011 by Anja

Dag iedereen

3 maanden geleden ben ik op deze website terecht gekomen. Ik wist niet dat het mogelijk was om via het internet zo goed geholpen te worden als je liefdesverdriet hebt.

Zijn stappenplan vond ik bijzonder leuk om te lezen. Heb er veel aan gehad.

Tom is een zeer aimabele persoon die enorm bereid is om te helpen. Ook zijn collega Karel heeft me goede tips gegeven in het forum.

Uiteindelijk ben ik niet terug bij mijn ex, maar dat komt doordat ik het uiteindelijk niet meer zag zitten.

Hoe dan ook, Tom bedankt voor alles je bent top!


Ex Terug? Win Nu Meteen Je Ex Terug! , USA 4.5 5.0 11 11 Hallo, Het werkt fantatsich en ben blij dat ik het gedaan heb. Wij zijn inmiddels terug bij elkaar.
Page:
12

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*