Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Tips Om Te Flirten & Te Verleiden

Flirten om iemand te verleiden is bijzonder anders dan simpelweg “flirten”. Als je gaat flirten om iemand te verleiden heb je een doel voor ogen: je wilt iemand vragen voor een date, of in bed krijgen, of misschien zelfs een relatie met hem of haar beginnen. Dat is dus al bijna geen flirten meer, maar verleiden.

Hierbij zijn lef, doorzettingsvermogen en goed signalen kunnen oppikken van de tegenpartij onontbeerlijk. Flirten & vrouwen versieren is een hot issue in Nederland: er zijn tegenwoordig zelfs cursussen en flirtcoaches om je te helpen.

Als je je in de kunst wilt bekwamen kun je ook eens te rade gaan bij vrienden of vriendinnen om je heen; vraag hun eens hoe zij dat aanpakken. Bijna iedereen komt wel met een tip. Er zijn echte trucs hoor… Zowel mannen als vrouwen kijken dwars door de basis trucjes heen. ‘Ken ik jou niet van ergens?’ kan sinds 1948 niet meer (bij manier van spreken) en ‘wat doet een leuke man/vrouw als jij in dit tent?’ is al bijna beledigend. Je moet geavanceerde trucs zien toe te passen!

Maak gewoon een praatje, geef (gemeende) complimentjes en probeer niet te recht op je doel af te gaan. Zowel mannen als vrouwen moeten zich op hun gemak voelen voordat ze met iemand naar bed willen.

Een gezellig gesprek, waarin je het liefst samen kunt lachen, is een van de meest ontspannen manieren om af te tasten of er meer inzit. Als er niet meer inzit, heb je in ieder geval een leuke avond gehad en een nieuw iemand leren kennen.

Enkele Tips: Flirten Voor Verleiden

  • het is misschien een cliché, maar wees jezelf: niet te veel trouwens, laat de charmante versie van jezelf zien
  • probeer krachtig over te komen, niet te twijfelachtig
  • stap op iemand af en maak een praatje over iets dat er op dat moment gebeurt: zoek niet naar onderwerpen
  • maak geen smerige opmerkingen als je merkt dat het niet lukt: blijf aardig
  • blijf van iemand af zolang hij of zij je niet expliciet heeft toegestaan om aan hem of haar te zitten
  • hou het na vier uur ‘s nachts voor gezien: dronken verleiden werkt niet en het is onaantrekkelijk.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*