Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Waarom Vrouwen Hun Man Verlaten

De reden waarom een vrouw een relatie beëindigt zijn is totaal verschillend met de mannelijke variant hierop. Een vrouw blijft loyaal tot het einde! En dit totdat zij geen greintje appreciatie meer voelen van hun man. Mannen hebben de neiging te denken dat vrouwen veeleisend zijn en dat zij snakken naar aandacht.

Maar let op! Het is niet zozeer de attentie waar het hem om gaat, maar het gevoel dat jij die dingen die zij doet apprecieert, en dat je dat ook laat zien. Gaande van het propere hemd, dat ze ook nog eens netjes voor jou heeft gestreken.

Of het lekkere eten dat ze heeft bereid. Het zijn meestal alleen die kleine dingen waarvoor een positieve opmerking voor haar als zeer prettig ervaren zal worden. Dus zo ingewikkeld ligt het helemaal niet.

Meer nog die kleine attenties, zoals “Wat zie je er weer leuk uit vandaag “of gewoon “wat zou ik toch zonder jou”. Dat heeft meteen zoiets magisch dat tot blozen aanzet en het liefdesvuur brandende houd!

Verwaarloos je dit, dan kan dat vaak de reden zijn of worden dat de vrouw haar geluk ergens anders gaat zoeken. Dat hoeft daarom nog niet meteen zo te zijn dat de vrouw in kwestie bewust op zoek zal gaan. Maar vaak gewoon in verwarring komt door iemand waarvan zij wel al deze leuke attenties en opmerking krijgt. Waardoor de kans erg root wordt dat zij daarvoor zal bezwijken.

Je hebt wellicht al zeker eens gehoord van Don Juans of beter nog Casanovas. Zij gebruiken zeer succesvolle technieken om vrouwen die gehuwd zijn of in een relatie zitten te verleiden.

Dergelijke figuren starten eerst als “de vriend” die goed kan luisteren naar de vrouwen en meisjes hun problemen. Later draaien de gesprekken in de richting van ” hoe ondankbaar” de man met wie ze samen is, wel is. En hoe blind en dom hij wel niet is dat hij al die mooie en goede kwaliteiten die zij heeft niet ziet!

Uiteindelijk zal de Don Juan haar overladen met appreciaties en attenties, waar zij uiteraard zeer intens vereerd door geraakt. En het volgende wat je dan mag verwachten is dat: Don Juan ineens de nieuwe man in haar leven geworden is.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*