Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Waarom rust noodzakelijk is om je ex terug te winnen

Een breuk kan voor veel ophef en commotie zorgen. Verwijten worden nog lekker heen & weer geslingerd & je voelt een enorme kwaadheid en woede ten opzichte van je ex.

Na deze fase ga je spijt krijgen van je daden & het besef krijgen dat het allemaal wat overdreven is geweest. Je gaat misschien terug toenadering willen zoeken met je ex om te vertellen dat het zo niet had mogen lopen.

Besef 1 ding ontzettend goed: als jij je ex terug wilt, dan is rust het allerbelangrijkste wat er is. Je hebt beide een woelige & emotionele periode achter de rug, en als je dan gaat spreken met elkaar dan gaat dat gevoed worden door rationele (negatieve) beweegredenen die meestal slecht uitdraaien.

Gun jezelf wat rust & gun je partner dat ook. Soms kan het wel eens voorvallen dat jij wel de rust goed bewaart, maar dat juist jouw ex dat niet doet. Hij/zij stuurt je nog regelmatig een sms, of een tweet, … en je blijft elkaar horen.

Zeg dat tegen je ex dat je liever even tijd voor jezelf wilt & dat je uitdrukkelijk wenst dat het gerespecteerd wordt. Communiceer duidelijk dat het jullie beide goed gaan doen.

Ik vind het ontzettend jammer dat heel wat personen enorm veel ruzie maken tijdens & na een breuk want dat is echt geen goede ingrediënt om je ex terug te winnen. Integendeel…

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*