Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Tips Om Je Ex Terug Te Krijgen? Ontdek Hier Enkele Krachtige Tips

Break-ups zijn in de dag van vandaag niet meer abnormaal. Dit wil echter niet zeggen dat het onmogelijk is om je ex terug te krijgen. Relaties kunnen op verschillende manieren tot een einde komen. Een van de belangrijkste punten tussen man en vrouw is het gevoel van comfort.

Als iemand zich niet comfortabel voelt bij iemand anders dan is het ook bijna onmogelijk dat er iets tussen deze twee personen groeit. Dit aspect speelt ook een rol voor iemand die zijn ex terug wil veroveren.

Zonder comfortabel gevoel is het onmogelijk. Oogcontact is een belangrijke waardemeter om dit te achterhalen, maar ook uit andere kleine dingetjes zoals een glimlach & kleine aanrakingen zijn manieren om dit gevoel van comfort na te gaan.

Aantrekkingskracht

Natuurlijk kennen liefdesrelaties meer als het gevoel van comfort. Je moet ook aantrekkingskracht tegenover elkaar hebben. Aantrekkingskracht is ook fysiek. Misschien moet je wel eens durven investeren. Hiermee bedoel ik geen dure uitgaven maar misschien eens een nieuwe haarsnit of eens gaan shoppen. Niet enkel het fysieke is doorslaggevend. Vertrouwen is ook belangrijk.

Om je ex terug te krijgen moet je eerst het zelfvertrouwen hebben dat je terug aantrekkelijk kunt zijn voor haar. Overkomen als iemand die aarzelt of iemand die oncontroleerbaar is, is niet goed. Vrouwen willen iemand die zich kan beheersen en zijn emoties in de hand heeft. Terug naar je ex wil dus zeggen niet overstuur reageren als je met haar praat. Vrouwen houden ook niet van overdreven complimenten. Je moet anders als de rest zijn dus wees jezelf en begin niet wanhopig haar de hemel in te prijzen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Communicatie

Vrouwen testen mannen. Als je meteen gaat antwoorden op hun vragen dan ga je in de val lopen. Draai een beetje rond de pot, speel een beetje mee. Je mag ze ook niet meteen geven wat ze willen. Om je ex terug te krijgen moet je haar interesse een beetje kweken. Speel er een beetje mee, draai rond de pot. Ze zal misschien zelf al vissen naar een complimentje. Doe dit dan niet. Elke man doet dit al laat zien dat je anders bent. Laat zien dat jij de baas bent over het gebeuren. Als vrouwen met je spelen dan ben je gezien. Je ex zal geen hondje terugwillen.

Vergeet niet dat je dit best allemaal met een tikkeltje humor doet. Als je echt bazig gaat overkomen zal het comfort misschien beschadigt raken. Humor is belangrijk. Vrouwen houden hiervan. Eens een vrouw lacht en je deze gevoelens kunt bevestigen tegenover haar dan bestaat de kans dat ze ook gevoelens voor jouw gaat creëren.

Je moet wel geen grapjes uit je hoofd gaan leren om humor te kweken. Dit werkt niet. De humor moet spontaan komen. Als je je ex terugwil en je gaat enkele mopjes vanbuiten leren zal ze merken dat dit niet spontaan is. Je moet gewoon rustig praten en als je de kan ziet maak dan eens een grappige opmerking. De leidraad is altijd rustig blijven en laat je hoofd niet op hol slagen.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*