Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je Ex Terug Begint Met Verliefdheid!

Je Ex Terug Begint Met Verliefdheid!

Om je ex terug te winnen moet je één ding goed onthouden. Er komt zoiets kijken zoals verliefdheid. Jij bent waarschijnlijk nog verliefd maar is dat nog zo bij je ex? Zij gaat alle negatieve ervaringen proberen te vergeten. Het is dan ook verstandig om niet over deze ervaringen te praten met haar. Als je over het verleden wenst te praten kan je best mooie momenten praten. Eigenlijk is dit zelfs geen goed idee. Als je over het verleden praat dan leef je ook in het verleden.

Dit slaat niet meteen aan bij vrouwen. Het beste is om over de toekomst te praten. Dit geeft aan dat je vooruit wilt. Je ex terugwillen betekend ook een toekomst zien met haar en geen verleden achtervolgen. Denk dus best vooruit aan je eigen toekomst en als je deze met je ex ziet, denk dan aan een toekomst die jullie samen kunnen hebben. Blijf altijd optimistisch, het leven kent tegenslagen maar je zal er doorheen moeten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Hoe omgaan met verliefdheid?

Verliefdheid is een innerlijk gevoel. Als dit gevoel wederzijds is, is het misschien wel het mooiste gevoel van de wereld. Let wel op! Als het niet wederzijds is, sta je alleen met het gevoel en moet je oppassen. Je moet dromen en realiteit niet gaan verwarren. Als je, je dromen als realiteit gaat ervaren ga je als een weirdo overkomen. Om je ex terug te winnen is dit zeker geen ideaal scenario. Zij zoekt waarschijnlijk innerlijke rust en verlangt dus niet naar jouw gevoelens.

Deze dan ook op je ex aflaten is een zeer slechte tactiek. Zij wil rust? Gun haar dan die rust. Niet over gevoelens en dergelijke praten. Dit gaat haar alleen maar afschrikken. Als je nog steeds contact met haar hebt praat dan over koetjes en kalfjes. Niet te sentimenteel worden. Je ex terugwillen betekend ook aanvaarden dat het mis is gegaan in het verleden. Eens je kunt aanvaarden dat het mis is gegaan in het verleden, dan ben je pas klaar voor de toekomst.

Hoe beginnen aan de toekomst?

Zoals al gezegd, je moet de toekomst optimistisch inzien. Je wil immers je ex terug en dit is een optimistisch doel. Om zo een optimistisch doel te behalen moet je hier ook optimistisch naar toe leven. De meesten mensen zien de toekomst somber in na zo een tegenslag. Aan jouw om niet in deze neerslachtige toestand te vervallen. Probeer het leven met een glimlach te aanschouwen. In het begin zal dit zeer moeilijk zijn.

Je gedachten vallen steeds terug op je ex maar geen nood. Er is een oud spreekwoord dat zegt: “de tijd heelt alle wonden”. Velen geloven er niet in maar toch is het zo. Na verloop van tijd zal je alles leren aanvaarden. Alle begin is moeilijk maar daarom moet je positief en optimistisch blijven. Ook je ex zal aanvaarden dat het stuk is gelopen en zal jouw misschien een nieuwe kans geven.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*