Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Seks Op De Eerste Date?

Filosofen, psychologen, hele boeken en seminaries kun je ermee vol discussiëren: mag je nu wel of geen seks hebben op de eerste date?

Mannen vinden vrouwen die het doen wel erg leuk, maar toch weer een beetje sletterig en makkelijk. Vrouwen knappen vaak af op mannen die al na een kwartier naar hun borsten beginnen te staren, maar vinden mannen die geen initiatief nemen maar sukkels.

Uiteindelijk doet het er niet zoveel toe: seks op de eerste date of niet. Het is verstandig om er even mee te wachten. Omdat je elkaar nog niet zo goed kent, omdat je nog onzeker bent over jezelf of omdat je na seks met een vreemde wel van goeden huize moet komen om het gesprek weer op gang te krijgen.

Maar er zijn ook mensen die seks niet zo belangrijk vinden of gewoon niet willen wachten, en al op de eerste of tweede date met iemand in bed duiken. Zowel mannen als vrouwen willen misschien even wachten met seks. Doe wat goed en lekker voelt en speel geen spelletjes is mijn advies!!!

Sekstalk

Foto’s van erecties in close-up in mijn mailbox en de vraag of ik ook mee wilde naar een parenclub. En heel veel vragen over borsten, vagina en welke standjes je lekker vindt? De internet-datingscene kan best pittig zijn. dat ontdekte ik toen ik mijn adviezen ook via het internet ging aanbieden. Het eerste jaar was ik echt geschokt.

Zo verlegen als Nederlandse mannen zijn in cafés of op werk, zo brutaal, grof en opdringerig geil zijn ze soms via het internet. En niet alleen enge ouwe mannen zonder vrouw, maar ook 35-jarige jonge vaders die knuffelend met hun zoontje van vijf op de foto staan.

Het ene moment praat je nog over je werk en welke muziek je leuk vind,t het volgende moment krijg je de vraag in beeld: “ben je geil?”

Een goede tip die ik je kan geven is dat wanneer je iemand gaat zoeken via het internet, je de eerste 2 tot 3 gesprekken geen woord mag reppen over seks (zelfs niet totdat je elkaar in het echt ontmoet!).

Houdt het maar voor je eigen, fantaseer er maar rustig op los, maar begin niet meteen over seks te praten.

Categorie: Seks

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*