Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Wat Is Liefde?

Ik ga je wat vertellen over liefde en seks. Als je die woorden leest, dan ga je gelijk gedachten kweken in je brein. Het leuke van liefde en seks is dat iedereen zich daar iets anders bij voorstelt.

Wat de een beschouwt als liefde, is voor een ander ‘gewoon aardig zijn’. een tongzoen kan voor iemand al onderdeel zijn van seks, terwijl er ook mannen en vrouwen zijn voor wie het niet meer betekent dan een afscheidskus na een leuke avond.

Iedereen voelt bovendien verschillende soorten liefde. Liefde voor je ouders is anders dan liefde voor een beste vriend(in). Liefde voor je huisdier is weer een ander soort liefde. Als je een paar keer verkering hebt gehad, zul je ook merken dat je gevoelens per relatie verschillen.

Dat geldt ook voor seks. Wat je voelt tijdens het vrijen hangt af van de persoon met wie je vrijt. En zelfs als je gedurende langere tijd seks hebt met dezelfde partner, voel je je niet elke keer hetzelfde als jullie zoenen, knuffelen of met elkaar naar bed gaan.

Misschien heb je de ene dag totaal geen zin en kijk je liever televisie. De dag erna kun je niet wachten tot hij of zij er is om samen urenlang te kunnen vrijen!

Liefde kan ook lastig zijn!

Het liefst zou je vervelende ervaringen vermijden. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Leuk is het natuurlijk niet, liefdesverdriet of ander nare ervaringen met liefde of seks. Maar als het je overkomt, weet dan dat je er op zijn minst wijzer van wordt.

Door fouten, verdriet of pijn leer je jezelf beter kennen. Je leert ook wie er wel en niet bij je past. En wat je wel en absoluut niet wilt. Dat maakt je sterker voor de toekomst.

Dat iedereen eigen opvattingen heeft en gevoelens heeft bij liefde en seks, kan ook lastig zijn. stel: je hebt iets met een ander die heel anders denkt over relaties en seks. Willen jullie het samen leuk hebben, dan is het goed om daar rekening mee te houden.

En zo nodig afspraken te maken over wat, hoe vaak en wanneer jullie iets met zijn tweetjes doen. Zodat niet alleen jouw vriend(in) zijn of haar zin krijgt, maar jij ook niet altijd de baas speelt.

Hier Een Gouden Tip!

Je hele leven lang zul je merken dat je op verschillende manieren kunt omgaan met liefde en seks. Vaste regels zijn dan ook nauwelijks te geven. Er bestaat geen recept voor ‘de ideale relatie’ of ‘de allerbeste seks’. Knoop dat goed in je oren ;-).

In volgende artikelen ga ik hier dieper op ingaan en ga ik je meer tips geven!

 

Categorie: Relatieproblemen

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*