Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Liefdesverdriet Verwerken Op De Foute Manier!

Ik heb eergisteren een vrouw geholpen met haar liefdesverdriet te verwerken. We hebben een goed gesprek gehad en ik vond dat wel een goede gelegenheid om op mijn blog te zetten.

Liefdesverdriet op zich is geen probleem, het is een pijn die je moet verwerken. Maar het wordt wel een gevaar als je liefdesverdriet verwerkt op de foute manier.

Wanneer spreek ik van liefdesverdriet verwerken op de foute manier?

Eerst en vooral als je jezelf gaat opsluiten voor de buitenwereld. Dat is echt fout. Je moet juist terug onder de mensen komen en proberen er het beste van te maken. Ook al is de pijn nog zo fel op dit eigenste moment!

Let op met wat je eet! Het kan best zijn dat je jouw liefdesverdriet gaat verwerken door te wreten. Dat kan misschien een tijdelijke troost zijn, maar als je na enkele weken extra kilootjes bent bijgekomen zit je met een extra probleem.

je gaat je hier niet bepaald van beter voelen dus let er mee op. Je ex gaat dit ook merken hoor en wat gaat hij/zij denken van je dikkere buik of billen? Niet bepaald aantrekkelijk toch?

Het beste wat je kunt doen om je liefdesverdriet te verwerken is je lichaam in balans brengen. Je lichaam in conditie brengen is de eerste stap naar een goede gezondheid. Hierdoor kan je de voorkomen dat je terechtkomt in een spiraal van negatieve gevoelens zoals wanhoop en gemis.

Je ex voortdurend confronteren met jouw wanhoop en gemis , is de beste manier om hem/haar definitief weg te wuiven ! Maar wanneer je daarentegen bereid bent om hard te werken aan een verzoening, dan moet je bereid zijn om even hard te werken aan je mentale gezondheid.

Er zijn veel technieken die je na een trauma van een scheiding terug in balans kunnen brengen. Ik heb er heel wat opgeschreven in mijn boek. Jammer genoeg (publicatierechten van de uitgever) mag ik deze hier niet in vermelden!

Succes!

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*