Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Wees niet te jaloers als jij je ex terug wilt!

Als jij je ex terug wilt zal bezorgde jaloezie je niet meteen gaan helpen om je ex terug te winnen. Onzekerheid over jezelf zorgt ervoor dat je vreemde jaloerse gevoelens ontwikkelt. Je tobt: ik ben niet leuk/aantrekkelijk/slim genoeg. Je gaat spoken zien. Je onderwerpt je ex bij wanneer je deze ziet aan een kruisverhoor omdat je ervan overtuigd bent dat hij/zij al een ander heeft.

Wie lijdt aan bezorgde jaloezie bedenkt de wildste scenario’s en wantrouwt zijn ex. Soms is dat terecht, maar soms ook niet. In beide gevallen kom je er niet ver mee. Je ondermijnt jezelf met je gepieker en –heeft je ex wel een ander- dan is het weinig constructief. Vervolgens bestaat er ook nog zoiets als preventieve jaloezie.

Wie daarvan last heeft, doet er alles aan om te voorkomen dat zijn of haar ex jaloers wordt of zou kunnen worden. Dat kan zich positief en negatief uiten. Negatief bijvoorbeeld als je jouw ex verbiedt om met andere te praten of mee op stap te gaan. Een stuk positiever is het als je jouw ex de nodige rust & ruimte geeft om zo de breuk te verwerken.

Om het jaloerse gepieker te stoppen zul je echt aan jezelf moeten werken. Pieker je over je ex die misschien al een ander heeft, onderbreek dan meteen deze gedachtestroom door het woordje STOP! Te zeggen. Denk iets relativerend in de aard van: overdrijf ik niet? Helpt me dit verder? Wil ik zo wel zijn? ga vervolgens iets anders doen.

Je kunt ook je jaloezie gaan verzadigen. Lukt het bovenstaande je niet, spreek dan met jezelf af dat je elke dag op een vast tijdstip een uur lang zo jaloers mogelijk bent. Je zult merken dat na een tijdje de behoefte om jaloers te zijn verzadigd is.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*