Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Wat Moet Je Doen Als Je Ex Toevallig Een Collega Is?

Vaak zijn mislukte relaties met collega’s de moeilijkste situaties: je komt je ex iedere dag tegen! Je zal toch een manier moeten vinden om vredig samen te werken bij je bedrijf. Hoe doe je dat?

Wat als je ex een collega is?

In het begin was het zó leuk! Je zag je vriend/vriendin iedere dag omdat je samen werkte op kantoor. Je kon het prima met elkaar vinden en je kon samen naar huis rijden na een dag werken. Maar opeens ging het mis: je relatie strandde en nu zit je opeens met je collega die tevens je ex is. Probleempje…

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Houd zoveel mogelijk afstand

Een algemene regel bij mijn programma om je ex terug te krijgen is een maand geen contact hebben. Dat is een strikte regel, maar een die niet zo makkelijk te volgen is als je ex bij je op kantoor werkt! Toch is het belangrijk dat je zo veel mogelijk afstand houdt. Ga geen onnodige gesprekken aan met je ex want dit zullen voornamelijk lastige en ongemakkelijke gesprekken worden. Geef jezelf én je ex de ruimte om bij te komen na je relatie. Jullie hebben dit allebei nodig om even tot rust te komen na je relatie.

Negeer je ex niet!

Hoewel je wel afstand moet houden is het niet zo dat je direct rechtsomkeert moet maken als je je ex ziet komen aanlopen. Je kunt elkaar niet zomaar negeren, dat werkt ook niet! Het maakt het alleen maar moeilijker om weer bij elkaar te komen later. Blijf dus wel “goeiemorgen” en “goeiemiddag” tegen elkaar zeggen, ook al is het met een geforceerd glimlachje.

Praat met elkaar als dat kan

Als je écht nauw samenwerkt in een team dan is het belangrijk om met elkaar te praten over hoe het nu verder gaat. Je zal tenslotte dag in dag uit samen in het team werken! Ga geen diepe gesprekken aan over waarom je relatie mislukte maar kom met een oplossing over hoe jullie goed samen kunnen werken zonder elkaar de hersens in te slaan wegens een mislukte relatie.

Heb jij dit meegemaakt?

Heb jij wel eens een relatie met een collega gehad die mislukt is? En hoe heb je dat opgelost? Ik ben benieuwd naar je verhalen! Laat hieronder even je reactie achter en deel je ervaringen.

Categorie: Terug Bij Je Ex
Tag:

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*