Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Terug bij je ex. Hoe doe je dat?

Is je relatie voorbij en wil je terug bij je ex? Dan zijn er gelukkig manieren om weer terug bij je ex te komen. Met deze manieren is het mogelijk om je ex terug te krijgen en weer een relatie te starten.

Ook al weet je nu zeker dat je terug bij je ex wilt, het is toch zinvol om jullie relatie goed onder de loep te nemen. Zet de plus- en minpunten van jullie relatie eens op papier. Misschien kom je er dan achter dat jullie relatie ronduit slechts was en dat je helemaal niet terug wilt bij je ex.

Verbeter je gedrag

Weet je echt zeker dat je terug wilt bij je ex? Blijf dan in ieder geval niet boos of verdrietig. Hiermee krijg je je ex echt niet terug. Het is niet voor niets uitgegaan tussen jullie en jij hebt hier dus ook deels schuld aan. Ga na wat jouw aandeel van de breuk is en of je iets aan je gedrag kunt verbeteren.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Maak plezier

Maak indruk op je ex door hem of haar te laten zien dat jij je prima kunt vermaken zonder hem of haar. Breng veel tijd door met je vrienden en probeer plezier te maken. Je ex zal dan inzien wat een positief persoon je bent en krijgt waarschijnlijk spijt van zijn of haar beslissing.

Zorg goed voor jezelf

Laat je ex zien wat hij of zij mist en besteedt weer eens wat meer tijd aan je uiterlijk. Zorg er dan ook voor dat je er altijd goed uitziet als je hem of haar tegenkomt. Als je ex ziet hoe goed jij eruit ziet, dan zal hij of zij weer naar je gaan verlangen.

Vraag je ex mee uit

Als jullie weer wat contact hebben, dan kan je hem of haar weer mee uit vragen. Maak dan wel duidelijk dat het niet om een date gaat, maar dat je gewoon wilt bijpraten. Het kan zijn dat het dan duidelijk wordt dat het echt over is tussen jullie, maar het kan natuurlijk ook dat je ex gaat inzien hoeveel hij of zij je mist. Als dat zo is, dan kunnen jullie weer rustig een relatie opbouwen.

Vertel het je ex

Als je weer wat tot rust bent gekomen en je gedachtes op een rijtje hebt gezet, dan kun je het je ex ook gewoon vertellen dat je hem of haar mist. Vraag jezelf wel eerst even af op welke manier je dit hem of haar het beste kunt vertellen. Probeer kalm te blijven als je het vertelt. Maak dus geen verwijten naar je ex en erken dat jij zelf ook fouten hebt gemaakt. Als je ex toegeeft dat hij of zij je ook mist, dan kunnen jullie weer stap-voor-stap een nieuwe relatie opbouwen.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*