Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Terug bij mijn ex… een verstandige keuze?

In deze blogpost ga ik wat vertellen als het verstandig is om het terug bij mijn ex gevoel te koesteren of niet. Het antwoord is eigenlijk zeer eenvoudig: volg je hart…

Dat komt misschien cliché over maar daar komt het in feite echt op neer. Als jij nog wat voelt voor je ex, dan moet je er alles aan doen om hem of haar terug voor je te winnen.

Maar let op, er zijn enkele uitzonderingen wanneer het niet echt verstandig is om het  “terug bij mijn ex” gevoel te hebben hoor!

Bekijk je relatie eens objectief. Ook al gaat dat waarschijnlijk vrij moeilijk  gaan omdat je op dit eigenste moment nog bijzonder emotioneel bent, maar vraag dan advies aan neutrale personen. Waarom is er een breuk geweest? Hoe was je partner voor je?

Om dat even door te trekken naar mijn persoonlijke situatie toen mijn ex vriendin het uit had gemaakt. Zij had het dus uit gemaakt omdat ze er nog niet “klaar” voor was. Ze zag me wel graag, maar ze wou nog genieten van haar vrijgezellenleven etc…

Dat is een keuze die je eerst en vooral moet respecteren, maar wat ik hier eigenlijk op wil zeggen is dat er noch gewelddadige of seksistische motieven zijn komen kijken waardoor een verzoening best kan hoor!

Als jouw ex je vaak gewelddadig behandeld heeft, is het eigenlijk de vraag: is het een verstandige keuze om terug bij je ex te willen komen?

Ik ken genoeg jonge vrouwen die zich vaak aangetrokken voelen door mannen die niet zo goed voor hen zijn. Je kunt foute mannen (ik spreek nu over mannen omdat dit niet vaak voorkomt bij vrouwen) herkennen in enkele aspecten. Als je ex volgende aspecten heeft, is het volgens mij niet verstandig terug bij je ex te willen komen

Bijvoorbeeld:

  1. Was je ex man een versierder met bindingsangst?
  2. Was je ex jaloers en/of bezitterig?
  3. Was je ex afstandelijk of dwangmatig?
  4. Was je ex seksueel pervers of dwingend in bed?
  5. Was je ex gewelddadig?
  6. Was je ex verslaafd (gokken, drugs, alcohol, …) ?

Als je ex dus 1 of meerdere van bovenstaande aspecten heeft, is het volgens mij niet verstandig om het “Terug bij mijn ex” gevoel te koesteren!

Als je toch nog je ex terugwilt, dan moet je dat simpelweg doen! Het is jouw leven en je doet wat je zelf wilt!

Maar neem het dan slim aan en pas psychologische tips toe om ervoor te zorgen dat je een betere relatie met je ex kunt opbouwen!

Succes!

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*