Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Terug Bij Je Ex? Werk Aan Je Mentaliteit!

De meeste koppels gaan uit elkaar omdat ze “uit elkaar groeien” – hun mentaliteit sluit niet meer goed op elkaar aan. Wil je terug naar je ex dan zal je moeten werken aan je eigen mentaliteit!

Ergens in je relatie is het misgegaan: jullie zijn uit elkaar gegroeid doordat er wat veranderde in je mentaliteit. Het meest voorkomende probleem is dat mensen hun partner als iets normaals zien. Dat is zéker niet zo! Een relatie is iets speciaals. Kijk maar hoeveel mensen geen relatie hebben er wel eentje zouden willen!

Jij bent aan zet

Je mentaliteit bij een relatie is heel belangrijk. Natuurlijk negeer je je partner niet, maar luister je wel écht als hij of zij je iets te vertellen heeft? Zet je de TV uit als er iets besproken moet worden? Heb je echt je volle aandacht bij je partner of zit je met je hoofd ergens anders?

Jij bent nu aan zet: wat deed je in het begin van je relatie wel (luisteren, met je volle aandacht bij je partner zijn) dat je nu niet meer doet? Het zijn vaak kleinere dingen maar die maken juist het verschil!

Een paar van de meestgemaakte fouten

Ik hoor wel eens van mensen “Ja maar ik deed volgens mij niets fout!”. Oh nee? Waarschijnlijk wel namelijk. Bekijk dit lijstje eens en kijk welke fouten jij gemaakt hebt:

• Niet volledig luisteren naar je partner

• Geen tijd meer maken om echt samen iets te doen

• Samen leuke uitstapjes plannen

• Praten met je partner over je frustraties én de leuke dingen die je hebt meegemaakt

• Je partner geen deel maken van je normale leven

De kans is groot dat je ergens de fout in bent gegaan. Welk punt dat voor jou is zal je zelf moeten bepalen. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen voor een mislukte relatie, maar deze post wilde ik even schrijven over de mentaliteit: hoe sta jij met je gedachten en mindset in de relatie.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Jouw fout?

Voor de moedigste mensen onder ons: laat je verhaal hieronder achter! Wat denk jij dat je fout gedaan hebt? Wat is er niet goed gegaan en hoe ga je voorkomen dat het niet nog eens gebeurt?

Categorie: Terug Bij Je Ex
Tag:

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*