Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

9 Effectieve Tips Om Weer Terug Bij Je Ex Te Komen

Heb je op dit moment liefdesverdriet? Dan ben je een van de velen die hier last van hebben. Misschien heeft je ex het uitgemaakt of heb je dit zelf gedaan en heb je nu spijt van je beslissing.

Als je je ex dolgraag terug wilt, dan zijn hier gelukkig manieren voor die je op weg helpen. Met de negen effectieve terug bij je ex tips in dit artikel wordt het in ieder geval een stuk gemakkelijker om dit voor elkaar te krijgen.

Houd even afstand

Als jullie een stormachtige relatie hadden, dan is het zinvol om eventjes afstand van elkaar te houden. Je kunt dan goed nadenken over het verloop van jullie relatie en de problemen waar jullie tegenaan liepen. Door dit te doen wordt het ook mogelijk om oplossingen te bedenken voor jullie problemen. Na een paar weken van geen contact kan je weer rustig toenadering zoeken met je ex.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Analyseer je eigen gedrag

Bedenk dat jullie allebei een bijdrage aan de breuk hebben geleverd. Het is dus niet alleen de schuld van je ex, maar ook die van jou. Door goed naar je eigen gedrag te kijken, ben je ook in staat om hier verandering in te brengen.

Gedraag je niet wanhopig

Door je wanhopig op te stellen, maak je de situatie alleen maar erger. Je ex vindt je dan onaantrekkelijk en je verkleint daarmee de kans om hem of haar terug te krijgen. Blijf dus kalm en probeer te laten zien dat je je goed voelt.

Besteedt weer tijd aan je uiterlijk

Besteedt weer tijd aan je uiterlijk en zorg dat je er altijd goed uitziet. Als je dan je ex tegenkomt, zal hij of zij weer naar je terugverlangen. Je ex ziet dan pas wat hij of zij mist.

Onderneem activiteiten

Door gewoon je leven te leiden en leuke dingen te doen, laat je jouw ex zien dat je je ook prima vermaakt zonder hem of haar. Je ex zal zich dan gaan afvragen waarom hij of zij jou eigenlijk heeft verlaten en krijgt dan spijt van deze beslissing.

Ga uit met je ex

Als jullie weer een beetje contact hebben, dan kan je je ex mee uit vragen. Laat wel even duidelijk merken dat je gewoon wat plezier wilt maken, als vrienden. Door samen lol te maken, zal je ex ontdekken dat jullie het samen altijd erg leuk hadden en dat dit misschien weer mogelijk is.

Reageer neutraal

Blijf kalm als je ex weer contact met je zoekt. Het kan zijn dat je nog kwaad bent over wat er is gebeurt, maar als je je ex terug wilt, is het niet verstandig om je vijandig op te stellen. Houd je hoofd dus koel en behandel je ex met respect. De kans is dan veel groter dat jullie weer bij elkaar komen.

Praat niet over je ex met zijn familie/vrienden

Het kan natuurlijk zijn dat je familie of vrienden van je ex tegenkomt. Natuurlijk is de verleiding dan erg groot om naar je ex te vragen. Doe dit echter niet. Dit kan namelijk fatale gevolgen hebben. Als je ex erachter komt dat je informatie over hem of haar probeert los te krijgen, dan kan hij of zij hier geërgerd van raken. Je ex zal zich dan afvragen waarom je het niet rechtstreeks aan hem of haar vraagt.

Vertel het gewoon

Vertel je ex gewoon dat je hem of haar mist. Het vergt even wat moed, maar je weet zo wel direct waar je aan toe bent. Doe dit niet gelijk een paar dagen na jullie breuk, maar wacht hier een paar weken mee. De ergste emoties zijn dan gezakt en je bent weer rustig in je hoofd. Je kunt dan kalm en beheerst aan je ex vertellen dat je hem of haar mist. Je komt er dan direct achter of je ex dit ook voelt en hij of zij ook niet zonder jou kan.

Wil je meer ‘terug bij je ex tips’ lezen? Dan vind je deze in Ex Terug Methode. De technieken in dit boek helpen je op weg om je ex weer terug te krijgen en samen weer gelukkig te worden.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*