Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Terug Bij Je Ex. De Liefde Tussen Jullie Verdwijnt Niet Zomaar

Is het over tussen jou en je ex? Wil je weer terug bij je ex? Dan is het heel normaal dat je dit wilt. Ook al is de relatie nu voorbij, de liefde tussen jullie is natuurlijk niet zomaar over.

Vooral als je een lange relatie hebt gehad met je ex, is het erg moeilijk om hier afscheid van te nemen. De eerste periode na de breuk is het helemaal niet erg om je even onder te dompelen in je liefdesverdriet. Deze fase kan ook weer niet te lang duren. Na verloop van tijd zal je je leven weer op moeten pakken en wordt het tijd om nieuwe toekomstplannen te maken.

Onderneem actie

Als je over de heftigste fase van je liefdesverdriet heen bent en nog steeds het gevoel hebt dat je terug wilt naar je ex, dan is het zeker de moeite waard om hier wat mee te doen. Onderneem dan ook een poging om terug te komen bij je ex.

Terug bij je ex komen is niet makkelijk. Vooral niet wanneer hij of zij een einde aan jullie relatie heeft gemaakt. Het wordt dan wel iets moeilijker om je ex weer voor je te winnen. Als je het zelf hebt uitgemaakt, dan is de kans groot dat het je vrij snel lukt om weer terug bij je ex te komen.

Toch is het ook heel goed mogelijk om hem of haar weer terug te krijgen als jij het niet zelf hebt uitgemaakt. Je leest hier meer over de manier waarop jij weer terug komt bij je ex. Door deze manieren toe te passen, vergroot je de kans om terug bij je ex te komen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Liefde verdwijnt niet zomaar

Jullie zijn ooit verliefd op elkaar geworden. Als het om echte liefde ging, dan is deze liefde echt niet zomaar verdwenen. Je kunt het vuurtje tussen jou en je ex dan ook weer aanwakkeren.

Accepteer de breuk

Jullie relatie is niet voor niets voorbij. Waarschijnlijk is deze over, omdat jullie steeds tegen dezelfde problemen aanliepen. Accepteer dan ook dat het een goed idee was om (tijdelijk) uit elkaar te gaan. Laat je ex na een paar weken weten dat je achter de keuze staat. Als je dit aan hem of haar laat weten, dan zal je ex zich waarschijnlijk gaan afvragen waarom je dit nu ineens zo’n goed idee vindt. Hij of zij wordt dan erg nieuwsgierig naar je redenen en denkt dat je bent veranderd.

Je ex zal zich dus gaan afvragen of je bent veranderd. Dit komt op hem of haar erg positief over en je ex zal jou dan een stuk aantrekkelijker vinden. Hij of zij zal dan weer meer toenadering zoeken.

Richt je op de toekomst

Door je ex te laten weten dat je achter de keuze staat, bestaat er dus een kans dat jullie weer bij elkaar komen. Het is echter ook mogelijk dat het niet meer goed komt tussen jullie. Loop dus niet te hard van stapel in het terugkrijgen van je ex en richt je ook nog op een toekomst zonder hem of haar. Als het dan lukt om je ex terug te krijgen, dan weet je in ieder geval wat je moet doen.

Las na jullie breuk in ieder geval even een periode in van geen contact. Zorg er ook voor dat je geen contact hebt met familie en vrienden/vriendinnen van je ex. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je weer contact met je ex zoekt.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*