Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Terug Bij Ex – Dit Kan Je Helpen!

Terug bij ex geraken, dat is de doelstelling van de meeste personen die hun relatie niet zo lang geleden hebben zien stukgaan. Het is vaak ook het enige waaraan je denkt. Terug bij ex , en niets anders. Je hebt wanhopige buien en je wilt het uitschreeuwen aan de wereld hoe graag je terug wilt keren naar je ex.

De eerste momenten na het stukgaan van een relatie zijn de belangrijkste momenten, als je ooit terug naar je ex wilt keren. Het is hier van groot belang dat je elkaar wat ruimte gunt na de teleurstelling van een gebroken relatie. Dit aspect heeft meerdere invalshoeken.

Sommigen gaan hun ex wanhopig proberen te stalken. Anderen gaan bijvoorbeeld hun ex de schuld geven voor het falen van de relatie. Beide wijzen van aanpak zijn niet goed. Sterker zelfs ze maken de kans om terug bij ex te raken kleiner.

Terug Bij Ex – Wat Doe Je Best Niet?

Je moet dus andere dingen ondernemen om terug bij ex te geraken. Of om het anders te formuleren, eigenlijk moet je niets gaan ondernemen. Ja, je leest het goed. Niets ondernemen! Alles ligt net na het stukgaan nog gevoelig. Wanhopig doen heeft dan geen nut.

Je ex zal alleen maar met haar eigen gevoelens bezig zijn. Als je het gevoel hebt dat het haar fout is dat de relatie stuk is gegaan. Dan mag je dat wel vinden maar zeg dit nooit tegen haar. Elkaar iets verwijten in de beginfase is zeer slecht. Je gaat alles erger maken met als gevolg dat ze je nog feller gaat afstoten.

Als je zo een actie in gedachten had. Vergeet het dan best. Veel personen maken deze fout met als gevolg dat ze hun ex kunnen vergeten. Blijf dus vooral rustig de eerste weken. Je ex gaat alles kunnen relativeren en dat komt vooral jou ten goede.  Het is een moeilijke opgave voor veel mensen maar ik kan je wel verzekeren dat het essentieel is.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Terug Bij Ex –  Wat Nu?

De moeilijke opgave zal alleen nog maar moeilijker worden als je stil blijft zitten. Schiet in gang! Ga op pad in je leven om je zelf te bevrijden van de gedachte. Onderneem iets in je leven waarin je helemaal op kunt gaan. Zo kan je even je gedachten verzetten en nadien met een frisse kop terug naar je ex toe stappen. Je leest het goed een “frisse kop”.

Je wilt terug bij ex maar met teleurstellingen vers in het hoofd gaat het niet lukken. Daarom is het dus essentieel dat je even je hoofd kunt leegmaken. Sporten, hobby’s, uitgaan, … er zijn genoeg mogelijkheden om je gedachten te verzetten. Doe dit dan ook.

Probeer zeker en vast een maand lang geen contact te hebben met je ex. Te snel de stap richting je ex zetten heeft geen nut. De gevoelens bij haar moeten ook wat gekoeld zijn. Daarna kan je terug bij ex proberen te geraken.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*