Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Liefdesverdriet…

Liefdesverdriet, een kwaal die men wetenschappelijk omschrijft als de pijn die men ervaart bij het verlies van een geliefde of als je niet bij je geliefde kan zijn. Een vrij correcte omschrijving maar de pijn zelf is voor velen moeilijker te beschrijven dan enkele woorden.

De pijn die gepaard gaat met liefdesverdriet is vaak onbeschrijfelijk, een suf gevoel overheerst en vaak hebben mensen niet veel zin meer om iets te ondernemen in hun leven. Het is ook niet in te schatten hoelang de pijn zal duren. Sommige personen komen er goed vanaf en zijn na enkele dagen of weken min of meer verlost met het liefdesverdriet. Anderen hebben echter minder geluk en dragen de pijn van liefdesverdriet maanden tot zelfs jaren met zich mee.

Liefdesverdriet – Welke kwalen?

Je kunt niet geloven dat het is kunnen gebeuren in jullie relatie. In het begin leek het een unieke relatie te zijn die nooit stuk zou gaan maar het ondenkbare is toch gebeurd. Je weet niet wat je ervan moet denken.

Er zijn zoveel vragen onbeantwoord gebleven. Je weet geen blijf meer met je liefdesverdriet, je wil het uitschreeuwen maar je weet niet hoe. Je wilt je ex terug en je zit nu met frustraties omdat het fout is gelopen. De frustraties die je niet kunt uiten zorgen voor een soort woede waardoor je de feiten niet langer objectief kunt bekijken. Het is nu ook best dat je nu niet naar je ex toe stapt.

Je bent emotioneel veel te zwaar geladen en dit kan een negatief effect hebben op het contact met je ex. Zelf is je ex waarschijnlijk ook nog emotioneel geladen en zal zij de feiten ook nog niet objectief kunnen bekijken. Er is dus nood aan een rustperiode. Te veel emoties wegen op de mens en hebben niet altijd een positieve invloed.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Liefdesverdriet – Hoe eraan ontkomen?

Het is niet gemakkelijk om aan liefdesverdriet te ontkomen maar het is zeker mogelijk. Eerst en vooral is het essentieel dat je de normale gang van je leven blijft voortzetten. Bepaalde activiteiten laten vallen omdat je jezelf niet echt goed voelt is helemaal niet nodig. Je moet nu juist even doorbijten anders geraak je nog dieper in de put en dit is ten zeerste te vermijden. Eenzame momenten kan je best vermijden.

Zoek vrienden op, trek erop uit, doe er alles aan om je leven zo actief mogelijk te maken. Als je toch vaak alleen bent, probeer dan passieve momenten te vermijden. Deze momenten waar je weinig of niets doet zijn de momenten waarin je het felst kwetsbaar bent voor liefdesverdriet.

Probeer deze momenten dan ook actief in te vullen. Sporten is hier een mooi voorbeeld, maar creatief bezig zijn met muziek of kunst is een goed alternatief. Zo weinig mogelijk stilzitten is dus de boodschap als beste remedie tegen liefdesverdriet. Hoe feller je gaat inzitten met je eigen situatie des te erger het zal worden. Neem je leven dus terug in handen en ga zo de strijd aan tegen liefdesverdriet.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*