Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je ex terug met liefdes smsjes

Wil je je ex terug? Dan lijkt het een slimme manier om hem of haar terug te winnen met liefdes smsjes of Whatsappjes. Met een paar liefdes sms’jes kan je laten weten dat je nog aan hem of haar denkt. Je trekt de aandacht, zonder dat je gelijk direct contact hebt met hem of haar. Zo kan je je ex weer proberen voor je te winnen.

Vooral als je het moeilijk vindt om direct tegen je ex te zeggen dat je hem of haar mist, dan is het versturen van liefdes smsjes een goede manier om de stilte en onzekerheid tussen jullie te verbreken.

Het soort sms’jes dat je verstuurd hangt er weer van af of je ex een man of een vrouw is.

Liefdes sms’jes voor een man

Bij een man trek je vooral de aandacht als je hem het gevoel geeft dat hij de leiding heeft en in controle is. Daarnaast is een man minder emotioneel ingesteld en reageert hij sneller als je hem visueel stimuleert en hem het gevoel geeft dat je hem waardeert. Wek zijn nieuwsgierigheid door hem sms’jes te sturen als:

“ Weet je nog toen we samen waren en…” of  “Ik kan niet stoppen met denken over…”

Dit wekt zijn nieuwsgierigheid. Hij zal vrijwel direct reageren en je een sms’je sturen met de vraag waarover je denkt of wat je bedoelt. Je kunt hem dan weer een antwoord geven, waarin je laat weten dat je hem waardeert, zoals “Hoe veilig ik me bij je voel” of “Je me een veilig gevoel gaf”

Of maak het antwoord iets spannender, zoals “ Hoe heerlijk ik mij voel als ik bij je ben” of “hoe fijn ik me voel als ik naar je kijk”.

In zulke soort sms’jes geef jij je ex het gevoel dat hij de controle heeft. Dit is iets wat hij graag voelt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Liefdes sms’jes voor een vrouw

Als je een man bent en je ex terug wilt, dan kun je haar sms’jes sturen die haar het gevoel geven dat jij de leiding neemt. Vrouwen willen namelijk dat een man de leiding neemt. Ook is een vrouw emotioneler dan een man. Je triggert je ex dus vooral met emotionele woorden en gedetailleerde beschrijvingen. Stuur haar eerst  sms’jes die haar nieuwsgierigheid wekken, zoals:

“Ik kan maar niet stoppen met denken over…”.

Je ex wil dan natuurlijk weten waarover je denkt. Je kunt haar dan iets sturen als “Hoe mooi je bent..” of “Hoe lief je lacht” of “Hoe schattig je bent als je slaapt” . Je kunt ook nog iets specifieker zijn en haar een berichtje sturen als: “Hoe heerlijk ik het vind om mijn armen om je heen te slaan” of “Hoe fijn het voelt als je tegen me aanligt”.

Zie je fouten in

Natuurlijk krijg je je ex echt niet terug door hem of haar alleen maar liefdes smsjes te sturen. Om jullie relatie weer nieuw leven in te blazen, zal je er echt aan moeten werken. Je moet dus inzien dat jij ook fouten hebt gemaakt. Pas als je inziet waar het fout ging tussen jullie, kun je weer echt iets van jullie relatie maken. Met liefdes smsjes trek je even de aandacht van je ex op de korte termijn. Het is dus een opening naar weer meer contact.

Het lijkt heel simpel; met een paar liefdes smsjes krijg je je ex weer terug, maar zo werkt het natuurlijk niet helemaal. Hij of zij zal nog wel wat voor je moeten voelen. Als je continu contact met je ex zoekt, maar je krijgt geen antwoord terug, dan is het toch echt klaar tussen jullie.

Wacht op een reactie

Laat de moed echter niet gelijk zakken als je binnen een dag geen berichtje terug krijgt op een sms’je. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ex even tijd nodig heeft om na te denken wat hij of zij moet terug sturen. Wacht dus geduldig een reactie af en bestook hem of haar niet gelijk met nog meer liefdes smsjes. Wacht dus net zo lang totdat je ex zelf tot actie overgaat.

Wek nieuwsgierigheid op

Laat na een aantal sms’jes even niets meer van je horen. Als je dit doet, dan wordt je ex waarschijnlijk erg nieuwsgierig. Hij of zij vraagt zich dan af waarom je geen sms’jes meer verstuurt en er is een grote kans dat je ex dan zelf contact met je opneemt. Het is natuurlijk een goed teken dat je ex nieuwsgierig is. Dit betekent dat hij of zij ook nog aan jou denkt.

Echt contact

Het sturen van liefdes smsjes kan je dus zien als een eerste poging tot contact. Als jullie weer een paar dagen sms-contact hebben, dan wordt het voor jou veel makkelijker om hem of haar echt te bellen. De onzekerheid is dan een stuk verminderd. Door met je ex te praten, kun je veel gemakkelijker weer een relatie opbouwen. Aan de reactie van je ex merk je ook gelijk of hij of zij dat ook ziet zitten. Als dit zo is, dan kan je weer een afspraak maken voor een leuke date.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*