Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Lezersartikel: Ik Wil Mijn Ex Terug!

Hallo Tom,

Een tijdje terug vroeg je of ik mijn verhaal op papier kon zetten voor jouw forum. Ik heb nu wat tijd vrij.

Het is namelijk zo. Ik had een relatie van een paar maanden met een collega die ik al bijna tien jaren ken. Hij is 54 en ik 40. Hij heeft drie kinderen boven de twintig en ik heb geen kinderen. Hij en zijn ex vrouw zijn al drie jaren uit elkaar. En zijn scheiding is nog niet rond. Voor alle duidelijkheid die relatie met hem is begonnen een jaar nadat hij en zijn vrouw uit elkaar zijn gegaan. Zijn scheiding kan nog niet rondkomen omdat ze getrouwd waren in gemeenschap van goederen. Dat huis dat ze gezamenlijk hebben gekocht moet dan verkocht worden.

En daar is onze relatie opgestuit

Hij gaf aan dat huis niet te willen verkopen vanwege de emotionele band. Omdat hij mijn geen zekerheid kon bieden verbrak ik de relatie. Hij ging wel honderd proces voor die relatie. Ik had reeds kennis gemaakt met zijn hele familie. De relatie verliep goed. Hij een zeer vooruitstrevende man. Hij stimuleert mij optimaal in alles. Nadat ik de relatie verbrak, ging hij bijna op zijn knieën en vroeg mij de relatie voort te zetten. Ik heb die relatie verbroken, maar ik ging van binnen kapot van verdriet. Ik mis die man heel heel erg. In de afgelopen maanden zijn wij af en toe wel uitgeweest en uiteindelijk belangen wij in bed.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Weer praten?

Zo een 6 maanden geleden vroeg ik hem als wij kunnen praten om die relatie. Thuis bij mij hebben wij gesproken. Uit zijn praten heb ik gemerkt dat hij niet weet waar hij staat. Ik weet niet als ik moet zeggen dat hij zijn vorige relatie nog niet heeft verwerkt. Maar als wij elkaar tegenkomen doet hij nog erg aanhalig. Vier weken terug hebben wij weer seks gehad en als wij elkaar tegen komen kust hij mij op de mond. Om een lang verhaal kort te maken. Ik ben helemaal gek op deze man. Ik wil hem 100% terug. Ik ben mijn eigen huis aan het bouwen. Ik moet wel zeggen dat hij mij daartoe gestimuleerd heeft.

Dat huis moet midden januari opgeleverd worden. Hij vraagt mijn wel steeds hoe het met de bouw staat. Ik heb hem zelfs het voorstel gedaan er geen probleem mee te hebben als hij bij mij intrekt. Ik dring mij wel niet aan hem op. Ik bel en sms hem niet. Wij komen elkaar twee keren per op school tegen. Dan doet hij wel er aanhalig de ene keer en de andere keer afstandelijk. Ik word gek van die onzekerheid. Zijn vriend zegt dat ik geduld moet hebben en hem de ruimte moet geven. Tom wat nu. Hoe krijg ik deze man terug aub.

Anne

Categorie: Terug Bij Je Ex
Tag:

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*