Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je Ex Terugwinnen – Werken Aan Jezelf!

Om je ex terug te winnen zal je moeten werken aan jezelf. En hiermee bedoel ik niet dat je direct naar de plastisch chirurg moet! Wel zal je moeten zorgen dat je weer aantrekkelijk wordt voor je ex… Hoe doe je dat precies?

Je ex terugwinnen door te werken aan jezelf!

In het begin van je relatie deed je moeite voor je ex. Je kleedde je netjes, zag je er leuk uit, rook je waarschijnlijk lekker door een heerlijk luchtje en zorgde je goed voor jezelf. Je moest ook wel want je was nog niet zeker van je relatie! Maar ergens is het toen misgegaan… Nu ben je namelijk niet meer samen toch?

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Waarom je moet werken aan jezelf?

Als je laat zien dat je het belangrijk vindt dat je er goed uit ziet in de buurt van je ex dan geef je aan dat je hem of haar respecteert. Je doet moeite om in positieve zin op te vallen. En je ex zal dat zeker merken! Dat is echter niet de enige reden om aan jezelf te werken. Je zult namelijk ook andere mensen gaan aantrekken. Je omringt jezelf weer met een nieuwe leuke groep mensen. Verder zal je zien dat door aan jezelf te werken je zelfvertrouwen ook toeneemt. En dat is eigenlijk het belangrijkste!

Wat kan je doen?

Wat bedoel ik nu precies met “aan jezelf werken”? Wel, het houdt een aantal verschillende dingen in. Zo kan je denken aan werken aan je uiterlijk. Ga eens naar de kapper voor een nieuw kapsel, laat je tanden rechtzetten bij de tandarts en/of de orthodontist en ga met een vriend/vriendin shoppen voor een nieuwe kledingstijl. Zo ben je eigenlijk jezelf opnieuw aan het uitvinden.

Verder gaat het bij “aan jezelf werken” ook om je innerlijk: zorg dat je het juiste voedsel binnen krijgt. Pizza, chips en hamburgers zijn lekker, maar niet bepaald goed voor je. Het is daarom belangrijk om ook op je voedsel te letten wil je je ex weer aantrekken. Let erop dat je iedere dag voldoende proteïnen, groente en fruit binnen krijgt.

Ook je fysieke uiterlijk is van belang: hoe staat het met je fitness? Ga je iedere dag sporten of ben je eigenlijk veranderd in een slappe zak aardappelen die de hele dag voor de TV hangt? Dat is namelijk eerder afstotend dan aantrekkelijk. Doe dat dus niet! Zorg ervoor dat je iedere dag een half uurtje beweegt, of het nu lopen, hardlopen, fietsen of zwemmen is. Zolang je je spieren gebruikt gaat het goed.

Naast al die zaken kan je je ook concentreren op je kennis en je spraak. Je hoeft jezelf niet drastisch te veranderen maar jezelf er zeker op verbeteren! Als je laat zien dat je aan jezelf werkt dan zal je ex dat ook opmerken. Zeker als je elkaar een tijdje niet gezien hebt dan zal de verandering erg duidelijk zijn. Wanneer dat grote positieve verandering is heb je je ex terug voordat je het weet!

Categorie: Terug Bij Je Ex
Tag:

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*