Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je Ex Terug Krijgen Is Niet Zo Moeilijk Als Je Denkt

Wil je je ex terug? Dan moet je natuurlijk niet te lang stil blijven zitten, maar echt actie ondernemen. Door een aantal tips uit dit artikel toe te passen, wordt de kans veel groter dat je je ex terug krijgt.

Voordat je echt weer contact opneemt met je ex, zal je eerst afstand moeten nemen van jullie vorige relatie. Je zult je ex dus moeten loslaten. Dit klinkt wat tegenstrijdig, maar je hebt dan veel meer kans om je ex terug te krijgen.>

Je ex loslaten

In theorie lijkt het natuurlijk heel makkelijk om je ex los te laten, maar de praktijk is heel anders. Je kunt je ex loslaten door de focus vooral op jezelf te leggen. Denk dus aan jezelf en niet aan je ex. Als je even alleen maar met jezelf bezig bent, dan wordt het veel gemakkelijk om je ex los te laten en verder te gaan met je dagelijkse leven.

Ook als je continu aan je ex denkt, dan zal je jezelf moeten dwingen om dit niet te doen. Als je jezelf erop betrapt dat je weer aan hem of haar denkt, verbeter dit dan snel en leg de focus weer op jezelf.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Zoek contact met je ex

Als het je is gelukt om een tijdje geen contact meer te hebben met je ex, dan kun je rustig aan weer contact met hem of haar zoeken. Sla niet te snel toe, maar pak het rustig aan totdat jullie weer meer en intenser contact hebben.

Laat je ex vooral niet zien wat je doel is. Als je wel duidelijk maakt welke intenties je hebt, dan schrikt je ex alleen maar en zal hij of zij al snel geen contact meer met je willen. Maak dus duidelijk dat je alleen vriendschappelijk contact wil.

Als het je lukt om weer in contact te komen met je ex, dan is de kans natuurlijk aanwezig dat jullie weer vaker contact hebben. Na een paar dagen of weken kunnen jullie dan weer een afspraak plannen.

Houdt het eerst vriendschappelijk

Laat tijdens jullie afspraakje absoluut niet merken dat je je ex terug wilt, maar houdt het vriendschappelijk. Probeer jullie afspraak dan ook te zien als een eerste date. Als deze gezellig verloopt, is de kans natuurlijk groot dat jullie snel weer afspreken. De spanning en de seksuele aantrekkingskracht zal dan vanzelf weer terugkomen en dit zal jullie natuurlijk een vertrouwd gevoel geven.

Zorg er wel voor dat je je ex duidelijk maakt dat je echt weer een relatie met hem of haar wilt en niet alleen voor de seks gaat. Wanneer je je ex de indruk geeft dat je alleen maar hier op uit bent, dan heb je het al snel verpest.

Als je alleen voor de seks met je ex gaat, dan kan je beter op zoek gaan naar iemand anders. Je ontmoet je ex dan alleen voor de seks en dit zal jullie relatie natuurlijk geen diepgang geven.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*