Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je ex terug – geef je vrouw de nodige waardering!

Het is zeer begrijpelijk als je na een relatie je ex terug wilt. Het is dan ook belangrijk om je ex het gevoel te geven dat haar leven jouw echt interesseert en dat je niet enkel over jezelf en je eigen gevoelens wil praten. Het is een menselijke reflex om vooral in zichzelf geïnteresseerd te zijn.

Het is één van de grootste menselijke behoeftes om erkend en gewaardeerd te worden. Als je ex steeds terug jouw gevoelens en jouw frustraties moet aanhoren zal ze je oninteressant vinden en terug afknappen.

Vrouwen net zoals andere personen gewaardeerd worden. Dat is dan ook de reden waarom vrouwen graag shoppen. Ze kopen graag mooie kleren of merkkleren zodat ze gewaardeerd worden zowel door vriendinnen of andere vrouwen als door mannen. Voor de mannen geldt hetzelfde. Zij rijden graag in luxeauto’ s omdat anderen op die manier naar hen opkijken.

Geef ze het gevoel dat ze belangrijk zijn

Uit onderzoek blijkt een de meeste huwelijken kapot gaan door een gebrek aan waardering. Dus als je, je ex terug wil praat over haar gevoelens, haar behoeften en vraag naar haar mening. Het is belangrijk als ze het gevoel heeft dat zij meetelt . Praat dus nooit over jezelf of jouw eigen ervaringen. In eerste instantie heeft zij hier geen boodschap aan. Pas als zij zelf naar jouw ervaringen of bevindingen vraagt moet je er iets over zeggen.

Als je zelf iets geeft dan zal de andere ook de behoefte hebben om iets terug te geven. Dus als je zelf iets aan je ex geeft dan zal zij de behoefte hebben om iets terug te geven. Iets geven is niet meteen iets materieel, met iets geven bedoel ik eerder waardering, erkenning of aandacht. In andere woorden is dit de wet van de wederkerigheid. Wat je oogst zal je zaaien. Mensen zijn dus hoofdzakelijk in zichzelf geïnteresseerd en als je hier positief op reageert krijg je zelf ook positieve reactie.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Interessant zijn in een gesprek

Voor veel personen is het moeilijk om een interessant gesprek aan te knopen. Als je niet in staat bent om terug een interessant gesprek met je ex te voeren dan is alle hoop verloren. Er zijn een aantal tips om gesprekken interessant te maken.

Eerst en vooral moet je de woorden ik en mijn vermijden. Deze woorden wijzen op jezelf en laten de indruk achter dat je niet geïnteresseerd bent in je gesprekspartner. Probeer eerder de woorden jij en jou te gebruiken. Deze wijzen dan terug op je ex en hebben als doel haar ideeën aan bod te laten komen. Zo voelt ze zich gewaardeerd.

De manier van vraagstelling is ook zeer belangrijk. Probeer vragen te vermijden waarbij je gesprekspartner korte antwoorden moet geven. Vragen die beginnen met hoe, waarom of wat zijn goede vragen.

Deze vragen hebben vaak een langer en uitgebreider antwoord waardoor het gesprek veel gemakkelijker loopt. Korte antwoorden hebben een valkuil. Het gesprek kan op stiltes botsen en deze zijn zeer negatief. Stiltes werken een ongemakkelijk gevoel in de hand.

Succes!

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*