Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ik Wil Terug Bij Mijn Ex!

Je relatie zit er helaas op. Maar jij wilt terug bij je ex. Maar je weet niet hoe en alles wat je doet blijkt verkeerd uit te draaien. Jij onderneemt pogingen maar alles wat je doet brengt je niet dichter bij je ex, maar juist verder.

Het enige wat jij nu zou willen is alles terug goedmaken en terug samen komen met je ex .Stel je gerust want, iedereen die doorzet en zich professioneel laat begeleiden, maakt een reële kans op succes!

In een breuk zitten er 4 fasen, ik ga ze even voor jou op een rijtje plaatsen.

Fase 1: Ik wil je nooit meer zien!

Het is pas gedaan met je ex en 1 van de 2 (of allebei) is bijzonder kwaad op de ander. Woede en/of teleurstelling overheerst & je bent “opgelucht” dat de relatie is afgelopen. Deze fase heet de “ik wil je nooit meer zien” fase en 1 van de 2 partners zit altijd in deze fase!

Duurtijd van deze fase: 1 – 2 weken

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Fase 2: Ik mis je…

De woede is voorbij, en na een moment van woede komt het besef dat je misschien té hard bent geweest voor je ex. Je had het allemaal niet zo bedoeld en voorzichtig wil je hem of haar terug zien. Maar wat als de ene partner dat niet meer ziet zitten?!? Dan zul jij je erbij moeten neerleggen…

In deze fase wil jij helemaal terug bij je ex maar de wonde voor de andere is te diep om het op dit eigenste moment goed te maken.

(in sommige gevallen kan het wel zijn dat het terug goedkomt, de relatie zal enkele weken terug goed gaan maar 97% van de relaties hervalt dan in hun slechte gewoonten)

Duurtijd van deze fase: 2 weken

Fase 3: Contactfase

Je gaat je ex terug tegenkomen op feestjes, of in de sportclub of, … en je gaat elkaar terug zien. De gevoelens zijn er nog en je gaat onbewust het gemis voelen dat je hem of haar niet meer hoort. Hoe je het draait of keert, heel veel relaties blijven ook duren omdat het een gewoonte van het dagelijks leven is geworden en niet zozeer meer uit verliefdheid. Je gaat je ex terug smsen of je gaat wat achterlaten op Facebook of Twitter. En het liefst nog in de prive-inbox zodat niemand het kan lezen!

In de contactfase heb ik gecontasteerd dat er verschillende dingen gebeuren.

A. Je gaat terug afspreken met elkaar en het blijkt goed te gaan. Seks komt er dan soms ook vrij vaak aan te pas. Je gaat het terug proberen maar het loopt toch nog verkeerd af omdat ook in deze fase de blunders uit het verleden herhaald worden. De splinters zijn dus nog steeds niet uit de relatie verwijderd.

B. Je begint te discussiëren op de eerste date! Dit gebeurd bijzonder vaak en met als gevolg dat het niet goed komt…

C. Het wordt een leuke avond, jij wilt bijzonder graag je ex terug, zij of hij amuseert zich met jou maar heeft hier geen verdere bedoelingen meer bij… Jij gaat opnieuw met liefdesverdriet zitten!

Fase 4: Uit het oog, uit het hart…

Laten we zeggen dat je nog steeds niet terug bij je ex bent & je komt hem of haar nog maar sporadisch tegen. Symbolisch wordt er dan wel eens gezegd “uit het oog, uit het hart”. Je komt je ex wel nog eens tegen (bv. in de sportclub of op feestjes) & je ziet hem of haar misschien wel met iemand anders.

Dat doet je nog wel lichtjes pijn, maar je bent er overeen. Eigenlijk heeft je ex nog steeds een plaatsje in je hart, maar de gevoelens zijn niet meer zo sterk. Je kunt het allemaal relativeren en aanvaarden.

Je leert misschien ook al iemand anders kennen en je gaat door met je leven.. Zonder je ex!

Maar misschien ook niet…

Ik heb in de loop der jaren namelijk een psychologische stappenplan ontwikkeld waarmee ik deze fasen op een slimme manier weet aan te pakken en hoe jij slim je ex op een ethische manier kunt beïnvloeden om terug bij jou te komen!

Totaal vrijblijvend mag je het dus uitproberen!

Enorm veel succes

Met vriendelijke groeten

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*