Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ik Wil Me Ex Terug. Wil Hij Of Zij Dat Ook?

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je op de tekst “Ik wil me ex terug” heb gezocht. In dit artikel vind je een antwoord op het probleem waar jij op dit moment mee te maken hebt.

Je wilt je ex terug, omdat je relatie net voorbij is. Het kan ook zijn dat jullie al iets langer uit elkaar zijn en dat je er nu achter bent gekomen dat je je ex vreselijk mist.

Voordat je stappen onderneemt om je ex weer voor je te winnen is het goed om even in de geschiedenis te duidelijk. Door terug te kijken kun je goed analyseren waarom het verkeerd is gegaan tussen jullie.

Misschien denk je nu steeds “Ik wil me ex terug”. Dit komt natuurlijk, omdat je nog gevoelens hebt voor hem of haar. Je bent nog verliefd op je ex en wilt niets liever dan weer bij hem of haar zijn.

Bekijk het van een afstand

Toch is het niet verstandig om gelijk achter je ex aan te gaan. Als jij je ex echt terug wil, dan is het soms belangrijk om je gevoelens even uit te schakelen. Blijf dus rustig en handel met je verstand.

Je kunt dan de situatie van een afstandje bekijken. Door dit te doen kun je veel gemakkelijker inschatten of het wel echt mogelijk is om je ex weer terug te krijgen.

Door jezelf niet te laten leiden door je emoties, heb je meer kans dat het weer wat gaat worden tussen jullie. Blijf dus rustig en laat het niet teveel merken dat je jouw ex terug wilt. Doe je dit wel, dan loop je het risico dat je ex jou helemaal niet meer wilt zien. Je moet je ex namelijk de ruimte geven om ook over de situatie na te denken. Alleen dan kan de liefde tussen jullie weer groeien.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Laat je ex weer verliefd worden

Om de liefde weer te laten opbloeien tussen jullie is het noodzakelijk dat je ex weer opnieuw verliefd op je wordt. Hiervoor moet je geduld hebben. Neem na een paar weken weer contact op met je ex en plan een afspraakje. Maak hem of haar dan vooral duidelijk dat je gewoon wilt bijpraten, als vrienden. Laat vooral niet merken dat je hem of haar weer terug wilt.

Laat op dit afspraakje het gevoel van jullie allereerste date weer terugkomen. Probeer een verlangen op te wekken bij je ex. Dit hoeft niet gelijk op jullie eerste afspraak, het kan ook op een tweede, maar wacht hier ook weer niet te lang mee.

Las een rustperiode in

Als je je ex terug wilt, dan zal je het dus stap voor stap moeten aanpakken en niet gelijk actie ondernemen. De rustperiode tussen jullie, kan je gebruiken om alles goed op een rijtje te zetten. Je kunt jezelf dan afvragen wat je nu echt wilt en hoe je denkt dit te gaan bereiken. Ga dus beheerst te werken en haast je niet. Dit is nooit goed als het om relaties gaat.

Lukt het je toch niet om je ex terug te krijgen? Dan pak je het misschien toch verkeerd aan. Er zijn nog tal van andere oplossingen om weer een relatie met je ex aan te gaan.

Je leest meer over deze oplossingen in het boek Ex Terug Geheimen. Dit boek helpt je op weg met het terug winnen van je ex.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*