Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ik wil je terug!

Ik wil je terug – De reden dat jij op dit ogenblik op mijn blog bent, is waarschijnlijk omdat jij het op dit ogenblik emotioneel meer dan een beetje moeilijk hebt . De reden hiervoor is meer dan waarschijnlijk omdat jij zopas iemand bent kwijtgeraakt waar je erg veel van hield, een persoon die je maar als te graag terug wil in je leven!

De specifieke oorzaken hiervan zijn op dit ogenblik niet zo erg belangrijk – het zou kunnen dat jij wat verkeerd hebt gedaan- Of misschien heeft de andere wel wat verkeerd gedaan.

En wat dat ook mag zijn, het resultaat is dat in elk geval hierdoor de relatie beëindigd is.
Het enige wat jij nu zou willen is de schade herstellen en terug samen komen met je ex. Stel je gerust want, Iedereen die niet opgeeft en advies zoekt, maakt een reële kans op slagen!

Eerst en vooral moeten we erachter proberen te komen wat de meest voor de hand liggende en soms verborgen redenen zijn waarom je ex je heeft verlaten. Het is zeer belangrijk dat je de moeite doet om deze redenen te willen begrijpen.

Wat jij nu moet gaan doen is er in de eerste plaats voor zorgen dat jij met opgeheven hoofd terug door het leven gaat stappen. Oké? Je kan in geen enkel geval verwachten dat je jouw ex gaat terug winnen als je depressief overkomt of als je kwaad bent of extreem geen geprikkeld bent.

Het is helemaal geen schande als jij de “ik wil je terug” gevoelens koestert. Maar als jij een offensief gaat uitwerken om terug bij je ex te komen kan ik je alvast een goede tip geven.

Doe het volgens deze manier:

1 . Leren begrijpen waarom je ex jou heeft laten staan & waarom jij de “ik wil je terug” gevoelens koestert
2 . Leren je hoofd geheven te houden
3 . De balans opmaken
4 . Een plan uitwerken om ervoor te zorgen dat je terug bij hem/haar komt!

Dat partners uit elkaar gaan is geen schande, het gebeurt elke dag, overal. Neem maar eens enkele tijdschriften door waarin wekelijks weer nieuwe verhalen verschijnen van bekende mensen die maar weer eens een eind hebben gemaakt aan hun relatie.

Zowel mannen als vrouwen kunnen een eind maken aan hun relatie voor verschillende redenen. Het kan heel erg verwarrend worden als je met niets anders bezig bent dan te trachten om te achterhalen wat er in het hoofd van de ander omgaat. Zelfs al heeft de ander ons een en ander proberen uit te leggen, dan nog, hebben we meestal nog het gevoel dat er iets ontbreekt aan het verhaal. Of dat er gelogen wordt.

Wanneer jouw partner je verlaten heeft met een heel goedkoop excuus zoals: “het klikt niet tussen ons” dan komt het er voor jou op aan, om uit te zoeken wat de verborgen boodschap is, wat is er fout aan jou of wat heb je fout gedaan?

En als je hierop het antwoord weet, dan kan je er iets aan doen! Als je fouten hebt, wees dan ook eerlijk tegenover jezelf om dit toe te geven. Wanneer je weigert te aanvaarden dat je fouten had gemaakt, dan is de kans erg klein dat je je relatie terug op het goede spoor krijgt.

Succes!

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*