Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ik Mis Mijn Ex-Vriend(in), Wat Kan Ik Doen? 3 Simpele Tips

Ms je je ex en wil je hem of haar terug? Dan ben je echt niet de enige. Het is heel normaal om je ex te missen, nadat jullie relatie is verbroken. Ook als jullie relatie niet meer helemaal lekker liep, is het niet zo gek om je ex te missen. Je gevoelens voor hem of haar zijn natuurlijk niet ineens verdwenen, je bent immers geen ijsklomp.

Het kan zijn dat je je ex meteen bent gaan missen, nadat het over was tussen jullie, maar het kan ook dat er even wat tijd overheen is gegaan. Soms duurt het namelijk even voordat je iemand mist.

Het missen van je ex hoort gewoon bij de fase van liefdesverdriet. Bij de meeste mensen duurt het vaak een aantal weken of maanden voordat ze hun ex zijn vergeten en weer aan een nieuwe relatie beginnen. Het kan echter ook zo zijn dat je je ex blijft missen en er alles voor wilt geven om hem of haar weer terug te krijgen.

Mis je je ex echt?

Voordat je echt weer contact legt met je ex, is het zinvol om jezelf af te vragen of je hem of haar nu wel echt mist of dat je het mist om een relatie te hebben. Je komt hier heel simpel achter door jezelf de vraag te stellen waarom je je ex terug wilt. Wil je je ex terug omdat je hem of haar met een ander hebt gezien? Omdat je je nu alleen voelt? Of omdat je er niet tegen kan dat je hem of haar nu niet meer ziet? Als je je ex alleen maar terug wilt, omdat je je alleen voelt, dan kan je je beter richten op andere zaken. Eenzaamheid is namelijk geen goede reden om het weer met je ex aan te leggen. Wanneer je zeker weet dat je nog van hem of haar houdt, dan zal je actie moeten ondernemen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip 1: Leg voorzichtig contact

Als je zeker weet dat je er klaar voor bent om je ex weer terug te krijgen, dan wordt het tijd om contact op te nemen met hem of haar. Je kunt hiermee beginnen door een whatsappje, e-mail of sms te sturen of door je ex te bellen. Het doel hiervan is om hem of haar weer eens te zien. Maak een afspraak met je ex voor een korte ontmoeting om gezellig bij te praten. De bedoeling van deze date is natuurlijk dat er weer een klein vonkje overspringt tussen jullie.

Tip 2:Verleid je ex opnieuw

Bedenk je eens waarom je ex destijds voor jou is gevallen. Wat vond je ex aantrekkelijk aan jou? Ga dus na wie je toen was en haal hier je voordeel uit. Als je weet wat je ex aantrekkelijk vindt, dan kan je dit gebruiken en hem of haar veel makkelijker verleiden.

Tip 3: Zorg voor een nieuwe vonk

Hebben jullie binnenkort weer een afspraak? Laat je ex dan voelen en zien hoe leuk jullie het altijd hadden en waarom jullie samen waren. Je ex zal dan pas beseffen hoeveel hij of zij je mist en wil ook niets anders dan jullie relatie weer nieuw leven inblazen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*