Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Terug Bij Je Ex! Ontdek de geheimen achter je relatie om terug bij je ex te komen!

Terug bij je ex komen? Lees deze artikel dan bijzonder goed! De definitie van een relatie is een seksuele of een romantische interactie tussen een man en een vrouw. Als jij deze interactie tussen je ex en jezelf terug in stand wil brengen moet je de essentiële waarden van een relatie niet vergeten om op die manier terug bij je ex te komen.

Bijvoorbeeld een belangrijke regel voor vouwen is dat ze graag eerst willen weten waar jij naartoe wilt met de relatie alvorens ze met jouw naar bed gaan. De meeste relaties nemen ook toe in intensiteit.

Je zal bijvoorbeeld sneller groeien van een open relatie naar een hechte gesloten relatie. Het omgekeerde gebeurd niet vaak maar het is wel veel voorkomend dat een koppel, na een lange tijd terug uit elkaar geweest te zijn, terug bij elkaar komt voor het seksuele.

Verwerken liefdesverdriet

Niet alle relaties lopen rooskleurig. Break-ups zijn vandaag de dag helaas een veel voorkomende realiteit. Het belangrijkste is jezelf te beheersen na een break-up. Als je terug bij je ex wil moet je vooral rustig blijven en nooit de indruk geven dat je er onder door gaat. Agressie, wanhoop, terugvallen op drank, … Deze verschijnselen zijn menselijk maar ze zijn helemaal niet aan te raden voor iemand die zijn ex terug wil.

Je kan misschien wel denken dat je nooit meer iemand zoals haar zult vinden maar je mag dit zeker niet blijven vasthouden. Als je de gedachte zult blijven vasthouden ga je eronder door. Probeer de dagelijkse sleur terug te hervatten en vermijd emotionele reacties ten opzichte van je ex. Je zal het zeker nog moeilijk hebben tijdens sommige momenten maar dat hoort erbij. Probeer vooral nieuwe, goede ervaringen op te doen. Trek je hieraan ook op.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Herbeginnen

Om alles terug te doen herbeginnen met je ex is soms een lange weg nodig. Het allerbelangrijkste is haar gevoel. Zij moet zich terug goed kunnen voelen met jouw. Enkel als je hierin bent geslaagd kan je terug hopen op een terugkeer bij je ex. Als je terug contact wenst op te nemen moet je hierover goed bezinnen. Doe dit absoluut niet te vroeg want dan maak je nog meer kapot. Laat alles minstens een maand bezinken.

Zij zal misschien alles op een rijtje willen zetten en daardoor is ze misschien zelf nog wat onrustig. Als je dan toch beslist terug een stap richting je ex te zetten doe dit dan op een directe manier. Geen mailtjes of sms’en, bel haar. Niet opdringerig worden of over het verleden beginnen, denk aan de toekomst. In deze fase is het heel belangrijk ( en ik kan het niet genoeg onderstrepen) dat je vooral rustig blijft en niet wanhopig begint te worden.

Rustig en jezelf blijven is een veel problemen vaak een sleutel tot de oplossing. Wanhoop en onrust veroorzaken vaak nog meer onrust. Stabiliteit kan onmogelijk bekomen worden door onrust. Als je een eerste positief signaal krijgt dan moet je zeker niet overenthousiast worden. De weg is nog lang en je moet goed bouwen eer je terug een stabiele relatie hebt.

Categorie: Terug Bij Je Ex
Tag:

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*