Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je Ex Terug Willen, Ontdek Waarom Wel Of Niet

Zou je je ex terug willen en twijfel je hierover? Dan is dit een veelvoorkomende gedachte. Heel veel mannen en vrouwen twijfelen erover of ze hun ex terug willen.

Je twijfelt erover of je je ex terug zou willen, omdat je te maken hebt met gevoel en verstand. Rationeel gezien is het waarschijnlijk niet verstandig om je ex terug te willen, maar je gevoel zegt weer heel iets anders.

Je gevoel en je verstand zijn dus niet met elkaar in evenwicht en voeren een gevecht. Hierdoor lijkt het erg moeilijk om te beslissen of jij je ex terug zou willen.

Om je wat op weg te helpen bij het maken van een juiste keuze, wordt in dit artikel duidelijk gemaakt hoe jij je ex gemakkelijk kunt terug winnen. Na het lezen van dit artikel kun je dan zelf beslissen of jij je ex terug wilt of niet.

Gevoel en verstand

Je gevoel is nu waarschijnlijk erg onwillekeurig. Het ene moment trek je naar je ex toe, terwijl je op het andere moment juist weer het gevoel hebt dat de relatiebreuk goed is. Meestal twijfelen vrouwen er vaker of ze nog terug willen naar hun ex, maar mannen kennen dit probleem ook wel.

De meeste mensen zeggen dat je naar je gevoel moet luisteren. Toch is dit niet altijd aan te raden. Soms is het noodzakelijk om je gevoel even aan de kant te zetten en verstandelijk te handelen. Als je erover twijfelt over je zou terug willen naar je ex, dan is het belangrijk dat je hierover pas een beslissing neemt als je gevoel en verstand in evenwicht zijn.

Het hangt er natuurlijk ook af wat de reden van jullie relatiebreuk is. Als het ging om alcoholmisbruik, mishandeling of bedrog, dan kun je de keuze al snel maakt. Schakel je gevoel dan uit en handel met je verstand en denk vooral aan jezelf. Gelukkig lopen de meeste relatie stuk om andere redenen en is het vaak lastiger om verstand en gevoel te scheiden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Doe het rustig aan

Las een rustperiode in en neem dan geen contact op met je ex. Gedurende deze periode kan je tot bezinning komen en kom je erachter welk besluit je nu moet nemen. Soms is het ook zinvol om even helemaal niets te doen. Onderneem de komende weken dus even geen actie, maar laat alles even op zijn beloop. Er komt dan vanzelf een moment dat je ineens weet wat je moet doen. Door het op deze manier te doen, zie je al snel wat nu precies het beste voor je is.

Je ex terug willen

Het kan natuurlijk zijn dat je er uiteindelijk achter komt dat je jouw ex zou terug willen. Als dit zo is, dan wordt het tijd om plannen te maken en actie te ondernemen. Met de juiste tips en technieken kun jij er dan weer voor zorgen dat je ex jou terug wilt. Pak het gevoelsmatig aan en zorg ervoor dat je de spanning tussen jullie weer terugbrengt.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*