Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ex Terug – Deel Jouw Verhaal

Voordat je je ex terug kunt krijgen is het belangrijk om te weten waar het mis ging. Neem daarom eens de tijd om jouw kant van het verhaal op papier te zetten.

Jouw verhaal

Er is een reden waarom het mis ging in je relatie. Waarschijnlijk zie jij een hele andere reden dan je ex. Ga daarom zeker niet raden naar waarom je ex gebroken heeft met je. Houd het even op jezelf gespitst. Je kunt namelijk enkel aan jezelf wat veranderen om te zorgen dat het een volgende keer niet wéér mislukt dus houd je met je eigen zaken bezig.

Wat was de laatste druppel dat de relatie tussen jou en je ex beëindigd heeft?

Stel jezelf eens de vraag wat de laatste druppel was voor jou. Waarom ging het nu precies mis? Ging hij of zij vreemd? Was het vertrouwen in jullie relatie gewoon compleet verdwenen? Zagen jullie elkaar nooit meer? Wat was nu precies de laatste druppel?

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

En wat was de diepere oorzaak?

De laatste druppel is vaak de “klap”: je relatie is ontploft en het ging mis doordat jij of je partner bijvoorbeeld vreemd is gegaan. Dat is echter alleen een resultaat van wat er al lang mis was in je relatie. Mensen gaan dat soort dingen doen als ze niet genoeg voldoening halen uit hun huidige relatie. Wat was voor jou dus de diepere oorzaak? Wat deed je partner niet meer, of wat juist wél waar je je aan ergerde? Nogmaals: houd het bij JEZELF. Je weet niet wat er in het hoofd van je partner om gaat en ga daar dus ook niet over piekeren, dat werkt niet.

Vertel je verhaal!

Ik wil je vragen om je laatste druppel én je diepere oorzaak in een reactie onder dit bericht achter te laten. Door een steeds groter wordende lijst reacties zal je zien dat het eigenlijk allemaal op hetzelfde neerkomt: een paar oorzaken die je relatie altijd de das om doen…

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*