Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Enkele Tips Om Terug Bij Je Ex Te Komen!

Het gevoel van angst is zeer belangrijk om terug bij je ex te komen. Zijzelf zit waarschijnlijk nog met een gevoel van angst en heeft daarom geen vertrouwen meer in jouw. Jijzelf zit dan misschien met de angst dat je ex niet meer terug wil praten met jouw

Angst is dus duidelijk iets dat overwonnen moet worden. Uit onderzoek is gebleken dat 87% van de angsten onterecht is. 87% van de feiten waar personen angst voor kennen gebeuren niet. Het is daarom belangrijk voor jezelf je angsten aan de kant te schuiven.

Vermijd dus de gedachte dat je zult falen, probeer altijd de kans op slagen voor ogen te houden. Vergeet niet dat als je terug bij je ex wilt komen dat je ook haar angsten moet overwinnen. Ga dus altijd voorzichtig te werk.

Hoe deze angst aanpakken?

De afwezigheid van liefde werkt angst in de hand. Angst is zoals een duisternis. Je ex leeft in een duisternis aan jouw om terug licht te brengen. Bij jouw leeft deze duisternis ook en je vreest omdat er niets is. Sommige mensen noemen angst ook innerlijke leegte.

De lichamelijke reactie op deze innerlijke leegte doet ons vrezen en werkt het gevoel “angst” in de hand. Het beste medicijn tegen deze angst is de leegte opvullen en positief te denken. Al onze gedachten worden beïnvloed door angst en liefde. Als je je goed voelt heeft liefde de bovenhand anders is het de angst die het denken beïnvloed.

Het is dus belangrijk dat je terug positief gaat denken om terug bij je ex te komen. Heel belangrijk in dit proces is vertrouwen en vooral zelfvertrouwen. Je moet er 100% zeker van zijn dat je, je ex terug wil veroveren.

Als je je ex terug ontmoet dan zal je hartritme misschien versnellen en zullen er misschien wel wat twijfels komen. Blijf dan vooral rustig en denk dan aan de goede momenten die je samen hebt gekend. Deze gedachten zullen je terug kalmeren.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Van angst naar liefde

Je ex en jij moeten terug verliefd worden op elkaar eer dat er terug sprake kan zijn van een relatie. Het belangrijk hierbij is te ontdekken op welke elementen vrouwen verliefd worden. Mannen vinden vaak een grote aantrekkingskracht in uiterlijke kenmerken.

Jongens hebben een zwakte voor vouwen die dezelfde uiterlijke kenmerken hebben als hun moeder. Bij vrouwen zit het echter anders. Vrouwen vallen eerder op innerlijke kenmerken. Vrouwen vallen eerder op personen die dezelfde innerlijke kenmerken hebben als hun vader. In de Griekse mythologie werd Oedipus verliefd op zijn moeder.

In de psychologie noemt men dit fenomeen het oedipuscomplex bij mannen of het elektracomplex bij de vrouwen. Om zeker te onthouden is dus dat vrouwen vooral op innerlijke kenmerken vallen. Vrouwen kunnen misschien in eerste instantie niet zo verliefd zijn maar als een man haar kan “overtuigen” dan is ze eens zo verliefd.

Om je ex dus terug te overtuigen is het dus belangrijk om haar goed te behandelen. Als een vrouw het gevoel heeft dat je haar goed behandelt dan is de kans groter dat ze meer om jouw gaat geven.

Hopelijk vond je dit een leuk artikel!

Succes ermee!

Categorie: Terug Bij Je Ex
Tag:

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*