Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je Ex Terug – Belang Van Emoties

Je ex terug willen het is een aanhoudend gevoel in je lichaam. Je gedachten zijn constant bij je ex en je weet niet wat je moet doen. Het wanhoopsgevoel is groot. Dit zijn typische symptomen voor mensen die hun relatie hebben zien stuk gaan en hun ex nu terug willen. Het enige wat je wil is je ex terug. Veel mensen kunnen hun emoties nu niet controleren en gaan domme dingen doen. Hiermee bedoel ik dat veel personen in deze situatie hun ex een beetje gaan stalken.  Dit is helemaal geen ideale situatie om je ex terug te winnen. Het enige wat je hiermee gaat bereiken is dat je ex zich gaat afschrikken.

Je Ex Terug – Je Eigen Emoties

Emoties spelen een belangrijke rol en dit is vaak niet geweten. Als je, je ex terug wil moet je niet teveel contact zoeken in het begin. Als een relatie tot een einde komt, staan de emoties vaak hooggespannen. Als je nu dan contact gaat zoeken met je ex, dan gaat het contact ook een zekere spanning kennen en dat is helemaal niet goed om je relatie terug leven in te blazen.

Het enige wat je gaat bereiken is frustraties die terug naar boven komen. Het is dus heel belangrijk dat je eerst je eigen emoties laat rusten. Er heerst vooral  wanhoop. Je zult de zaken waarschijnlijk ook niet neutraal gaan benaderen en dit is zeker niet positief.

Het is nu dus belangrijk dat je afstand gaat houden. Eerst zelf tot rust komen. Dit is zeer belangrijk omdat je dan ook een beter zicht gaat krijgen op de feiten en dan ga je ook effectiever kunnen handelen. Het lijkt misschien gemakkelijker gezegd als gedaan maar blijf er niet mee bij de pakken zitten. Onderneem wat!

Je kunt oude vrienden terug gaan opzoeken, gaan sporten, een nieuwe hobby zoeken of misschien meer tijd maken voor een bestaande hobby. Kortom er zijn veel verschillende mogelijkheden om je gedachten te verzetten en niet steeds terug aan je ex te denken. Doe dit dan ook of het wanhoopsproces kent geen einde.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je Ex Terug – Emoties Van Je Ex

Je ex heeft ook emoties. Als een relatie stukloopt dan gaan niet alleen jouw gevoelen op hol slaan maar ook de gevoelens van je ex. Vooral de negatieve emoties die ervoor hebben gezorgd dat de relatie stuk is gelopen zullen nog aanwezig zijn.

Zolang deze gevoelens aanwezig zijn is het dus niet echt aangewezen om terug contact op te nemen. Ook je ex heeft dus nood aan een rustperiode. Eens de gevoelens terug een beetje gekoeld zijn, kan contact terug mogelijk zijn. Het is wel zeer belangrijk dat de gevoelens gekoeld zijn anders raken jij en je ex weer snel in een gespannen situatie en dan is alles voor niets geweest.

In deze periode is het dus belangrijk dat je zeer geduldig bent. Het is zoals eerder gezegd makkelijker gezegd als gedaan maar het is echt essentieel. Onthoud dus dat geduld een ingrediënt is om je ex terug te krijgen.

Categorie: Terug Bij Je Ex

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*