Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Relatieproblemen Oplossen Door Zelf Eerst Voor De Spiegel Te Staan

Als je relatie in moeilijkheden verkeert moet je aan serieuze voorwaarden voldoen als je verwacht dat je met succes je relatieproblemen kunt oplossen en je opnieuw in verbinding kunt stellen met je partner. Jij moet eerlijk worden tegenover jezelf. En als ik “eerlijk” in de mond neem, dan bedoel ik dat 100%, oprecht & zonder enige omwegen.

Wanneer je discussies aangaat, onbuigzaam bent, in de verdediging gaat en koppig bent, zal het je zeker niet lukken. Hoewel de kern van dit verhaal bestaat uit het oplossen van relatieproblemen en je opnieuw in verbinding brengen met je partner, ben jij de motor om dit te bereiken. Niet jij en je partner, maar helemaal jij alleen.

Een hernieuwde verbondenheid vinden met je partner kan niet & zal niet lukken als je je niet eerst in verbinding stelt met jezelf.

Ik garandeer iedereen dat je je partner kunt veranderen als van de dag naar de nacht. Je kunt je partner dumpen & inruilen voor een betere, maar dit maakt helemaal niets uit, als je niet eerst besluit jezelf onder de loep te nemen. Deze reis begint niet met jou en je partner, hij begint met jouw. Je moet het stuur weer in handen nemen en het soort persoon worden dat kwaliteit eist, inspireert tot respect, en met niets minder genomen neemt dan een actieve en blijvende liefde.

Die verandering begint van binnenuit. Je moet opnieuw in contact komen met wie je bent en besluiten wat je met je liefde, je leven, en je ideeën daarover gaat doen. Je blik en je doel moeten kristalhelder worden. De reparatie, de redden, hangt van jou af.

Verder gaan vanuit een andere gedachte is een garantie voor mislukking, een ellendige mislukking. Daarom moet ik ermee beginnen je eerst op de relatie met jezelf te wijzen. Ik weet dat je niet eerlijk tegenover jezelf bent, want anders had je geen relatieproblemen en zou je niet op deze website zijn.

Als je je in een relatie bevindt die scheef getrokken is, een relatie die doorregen is van pijn, verwarring, of leegte, dan weet ik dat je per definitie niet meer in contact staat met je eigen persoonlijke kracht, je waardigheid, je eigen normen, en je zelfrespect.

Je hebt jezelf toegestaan pijn en teleurstelling binnen te laten en een zelfdestructieve houding aan te nemen. Je hebt veel van je hoop en dromen weggerationaliseerd, je hebt je gevoegd naar zoveel dingen die je niet wilde, je hebt apathie toegelaten, en ondertsen heb je je waarschijnlijk jaren door je partner laten mishandelen.

Maar wat belangrijker is, is dat je jezelf hebt mishandeld. Je hebt je partner of andere omstandigheden de schuld gegeven van hoe het nu met je gesteld is, in plaats van een poging te doen de ware antwoorden in jezelf te vinden.

Je bent het contact kwijtgeraakt met dat deel van jezelf dat ik de kern van het bewustzijn noem: die plaats waar je volkomen afgebakend bent, de plaats binnen in je waar je grootste krachten, instincten, waarden, talenten en wijsheid zich concentreren.

Ga terug in de tijd; er was een tijd en een plaats toen je wist wie je was en wist wat je wilde. Je was geconcentreerd rond deze door God geschonken kern waardoor jij op unieke wijze werd afgebakend. En je kunt je opnieuw concentreren rond deze kern!

Dit is niet een of ander dwaas zelfhulppraatje. Dit zou weleens het belangrijkste denkbeeld kunnen zijn in verband met wat je wilt worden. Ik heb mijn hele leven met succes mensen bestudeerd. Ik heb me altijd afgevraagd waarom sommige van deze mensen, prachtige lonende relaties & levens creëren, terwijl anderen met net zoveel talenten voorploeteren in middelmatigheid.

Categorie: Relatieproblemen

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*