Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je relatie redden. Hoe doe je dat?

Wil je je relatie redden? Dan zijn er verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Als jij je relatie wilt redden, dan doe je dit natuurlijk omdat je je partner niet kwijt wilt en nog van hem of haar houdt.

Vaak merk je al een tijdje dat je relatie niet meer lekker loopt. Dit kan tal van redenen hebben. Iedereen is weer anders. Grijp dus niet elke mogelijkheid aan om het weer goed te maken, maar vindt een manier die bij jullie past.

Als jij je relatie wilt redden, dan gaat het er vooral om dat je deze weer in balans brengt. Hiervoor zal je een goede manier moeten vinden. In dit artikel geven wij je wat tips die je kunt toepassen om je relatie te redden.

Goed praten

Probeer een spontaan gesprek aan te gaan met je kersverse ex of je partner. Soms kan het namelijk helpen om een relatie te analyseren en deze uit te praten. Tijdens een gesprek nemen jullie je relatie door. Je komt er dan achter tegen welke problemen jullie steeds aanliepen en hoe jullie die wellicht kunnen oplossen. Door een oplossing te vinden voor jullie problemen, kunnen jullie weer een frisse start maken, zonder dat jullie weer in hetzelfde patroon vervallen.

Wees er wel op voorbereid dat er tijdens zo’n gesprek heftige emoties loskomen en dat er soms ook verwijten vallen. Een gesprek kan dus verhelderend en oplossend werken, maar het kan ook de spanning tussen jullie vergroten.

Meer seks

Een relatie draait natuurlijk om meer dan alleen maar maatjes zijn. Om een relatie te redden is het heel belangrijk dat jullie weer seks hebben met elkaar. Veel mensen missen dit binnen hun relatie. Seks is tegenwoordig echt ondergewaardeerd. Door weer seksueel actief te worden, zal jullie relatie sterk verbeteren. Probeer ook eens iets anders of verras je partner een keer. Hierdoor breng je de spanning weer terug in je relatie.

Verander jezelf

Je maakt voor 50% deel uit van je relatie. Als jij je relatie wilt redden, dan is het belangrijk dat je dit goed beseft. Jij kunt dus zelf verandering brengen in jullie relatie en deze verbeteren. Dit kan je doen door naar je eigen gedrag te kijken. Het kan namelijk zo zijn dat je gedrag van invloed is op jullie relatieproblemen. Door je gedrag te analyseren en dit te veranderen laat jij aan je partner of je ex zien dat je voor jullie relatie wilt vechten en veranderd bent.

Doe iets leuks met je partner of ex

Plan een afspraak met je partner of ex om samen iets leuks te gaan doen. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Zo kan je een avondje uit eten gaan, een filmpje pakken of een lange wandeling of fietstocht maken. Zolang jullie maar met zijn tweeën zijn en gewoon plezier maken. Door samen een activiteit te ondernemen komen jullie weer meer tot elkaar. Jullie hebben dan tijd om goed te praten en elkaar weer opnieuw te ontdekken.

Categorie: Relatieproblemen

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*