Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je Relatie Uitmaken…

Je relatie uitmaken kan een ingrijpende beslissing zijn op het leven van je partner. Vaak gebeurt het naarmate de definitieve beslissing om voor elkaar te kiezen nadert. 1 van de meest voorkomende redenen waarom partners uitmaken is ruzie. Wanneer er veel ruzie in een relatie zit, dan staat je relatie onder zware druk & dan is uitmaken de makkelijkste optie.

Twijfels en ruzies kunnen op elk willekeurig moment opkomen en verwacht ze dan maar ook in toekomstige relaties. De vraag waar vrouwen bijvoorbeeld vaak mee kampen als de twijfel toeslaat: zijn die zuiver zenuwen of zijn dit serieuze twijfels die vragen om aan de rem te trekken, tijd voor een time-out te nemen en de relatie te herevalueren? Met andere woorden, wanneer kun je ze negeren en wanneer moet je ze serieus nemen?

Laten we 1 vraagteken meteen uit de weg ruimen. Louter en alleen het feit dat je twijfelt betekent niets. Geen enkele relatie is zo perfect dat twijfels uitgesloten zijn. Heel vaak worden je twijfels alleen maar veroorzaakt door teleurstellingen uit het verleden. Je weet hoe je gekwetst kunt raken en je hebt het vage gevoel dat je misschien een onplezierige verrassing te wachten staat. Hoe meer proberen je in vroegere relaties hebt gehad, hoe meer twijfels je zult hebben.

Vaak heeft je onzekerheid ook met je persoonlijkheid te maken. Als je op andere gebieden een tobber bent en op het kuikentje Chicken Little lijkt dat dacht dat de hemel naar beneden kwam toen er een eikeltje op zijn kop viel, dan zul je ook zo zijn waar het je relatie betreft. Dit hoeft dus niet noodzakelijkerwijs te betekenen dat er een probleem is in je relatie. Je twijfels hebben meer te maken met hoe je over het algemeen met dingen omgaat.

De juiste manier om onderscheid te maken tussen gewone zenuwen en gegronde twijfels is je concentreren op de chemie tussen jou en je partner. Is de chemie tussen jullie goed, dan zijn je twijfels niets anders dan zenuwen. Mocht je relatie de chemietest echter niet doorstaan, dan zijn je twijfels eigenlijk een manier om voor jezelf te zorgen. En als je echt door twijfels wordt gekweld en het gevoel niet van je kunt afschudden dat er iets mis is met deze relatie, herlees dan het artikel en herevalueer de chemie tussen jou en je vriend(in).

Categorie: Relatieproblemen

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*