Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

5 Succesfactoren Om Relatieproblemen Te Vermijden – Deel 1

Wist je dat een goede en succesvolle relatie bestaat uit 5 succesfactoren? De komende weken loop ik deze succesfactoren met je door om te zorgen dat jouw relatie niet strand! Als je relatie al wel gestrand is dan kan je deze succesfactoren toepassen in de nieuwe relatie met je ex die je binnenkort kunt starten!

Emotionele verbondenheid

Succesfactor 1 voor een gezonde en leuke relatie is emotionele verbondenheid: de emotionele band die je met je partner hebt. Het is die band die er voor zorgt dat jullie nog samen zijn.

Gedurende je relatie heb je een band opgebouwd met je partner: je hebt samen dingen gedaan, ervaringen opgedaan, nieuwe dingen gezien, nieuwe lessen geleerd. Hoe meer je samen hebt gedaan en hoe meer je je bewust bent van elkaars reactie op die nieuwe ervaringen hoe sterker je emotionele verbondenheid. En hoe sterker je emotionele verbondenheid, hoe sterker je relatie.

Hoe zorg je voor emotionele verbondenheid?

Simpelweg door samen dingen te doen! Ga samen op vakantie, ga samen een dagje uit; dat soort zaken zorgen ervoor dat je samen nieuwe herinneringen maakt. Samen lol hebben of juist samen door een moeilijke periode heen gaan (bijvoorbeeld omdat een familielid is overleden) helpen ook bij het versterken van de band met je partner.

Waarom heb je deze succesfactor nodig?

Zonder emotionele verbondenheid zijn jullie weinig anders dan twee mensen die toevallig bij elkaar zijn en die elkaar kennen. De emotionele band tussen jullie zorgt ervoor dat je elkaar als partners ziet. Doordat je samen ding hebt meegemaakt weet je dat je van elkaar op aan kunt en dat je elkaar zult helpen als het er op aan komt. Je weet dat je iemand hebt die je “rugdekking” geeft op het moment dat dat nodig is. En het is dat vertrouwen, dát gevoel dat er voor zorgt dat je relatie in stand blijft.

Hoe heb jij je emotionele band versterkt?

Wat heb jij gedaan of wat hebben jullie samen meegemaakt waardoor je emotionele band versterkt is? Laat het weten in een reactie!

Categorie: Relatieproblemen

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*