Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Verzacht je liefdesverdriet…

Liefdesverdriet kan zo sterk zijn, dat het verlammend werkt. Je bent tot niets meer in staat. Het enige dat je wilt doen, is stil in een hoekje zitten huilen. Je hebt veel pijn en een gevoel van ontreddering. Het voelt soms alsof er iemand is doodgegaan. Niet letterlijk natuurlijk. Je weet niet wat je met je leven aan moet zonder die ander. Het helpt dan om iedereen in je omgeving te vertellen dat je relatie over is.

Dit biedt je de gelegenheid om erover te praten en op deze manier te verwerken en te accepteren dat die ander nooit meer verliefd op je zal worden. Als je het moeilijk vindt om erover te praten, kun je je gevoelens van verdriet ook opschrijven.

Er kunnen ook wraakgevoelens naar boven komen. Je wilt dat die ander net zoveel verdriet en pijn heeft als jij. Je kunt dan heel kwetsende dingen zeggen tegen je ex, of nare dingen voer hem of haar vertellen. Deze wraakacties kunnen misschien wel tijdelijk opluchten, maar uiteindelijk is het belangrijk om realistisch te zijn en in te zien dat je daarmee je ex niet meer terugkrijgt.

En ook al denk je dat je nooit over je liefdesverdriet heen zult komen, het gebeurt uiteindelijk echt! Het leven gaat door, en als je weer een tijdje naar school of naar je werk gaat, merk je dat je verdriet langzaam wegebt. Dan is het weer tijd om om je heen te kijken naar andere aardige vrouwen of mannen.

Enkele Tips Om Je Liefdesverdriet Te Verwerken…

  • Hang een foto van je ex op je dartbord
  • eet veel chocolade (ook voor mannen). Er zit een stofje in waar je blijer van wordt. Maar overdrijf hier natuurlijk niet in!
  • blijf een paar dagen thuis
  • geniet van je leven als vrijgezel
  • schrijf hem of haar een brief of e-mail over je gevoelens. Dat lucht op.
  • Of misschien nog beter: schrijf alles op zonder de tekst werkelijk te versturen.

Succes!

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*