Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Tips Voor Liefdesverdriet

Het is misschien wel het rotste gevoel op aarde. Je hunkert zo terug naar je ex. Liefdesverdriet is hard. De duur van dit gevoel varieert van persoon tot persoon en kan weken tot jaren duren.

Tijdens elke seconde van dit liefdesverdriet zal je geconfronteerd worden met het feit dat je, je ex terug wilt. Liefdesverdriet kan verschillende bijwerkingen hebben & één van de ergste neveneffecten is een depressie. Bij de meeste mensen gaat dit echter niet zo ver en blijft het bij hoofdpijn, moeheid, verlies van eetlust etc…

Dit zijn ook niet meteen wenselijke gevoelens en je gaat je er alleen slechter door voelen. Het is dus een must om zo snel mogelijk af te geraken van jouw liefdesverdriet.

Depressies vermijden

Een depressie is een stemming stoornis vaak gekenmerkt met een verlies van eetlust. Vaak is een bepaalde gebeurtenis de aanleiding van een depressie. Het verliezen van je ex en haar zo hard terug willen dat kan een aanleiding vormen tot een depressie.

Tijdens een depressie verliest een persoon een kritische blik op de realiteit. Hij ziet alles door een sombere bril. Emotioneel vervlakt een depressief persoon. Zijn gevoelens kennen niet meer dezelfde sterkte. Het is moeilijk dat een depressief persoon plezier of genoegen gaat kennen tijden een depressie.

Het is dus noodzakelijk dat zo een depressie vermeden moet worden. Personen die lijden aan de ziekte grijpen vaak, geheel ten onrechte, naar drugs of alcohol. Deze middelen geven soms tijdelijk een beter effect maar hierna hervalt de patiënt sterker in zijn depressie. Dokters kunnen antidepressiva voorschrijven. Dit zijn middelen tegen depressies maar om niet in het stadium van een depressie te komen kan je ook andere dingen doen. Je wil natuurlijk nog altijd je ex terug maar je ken het best ge gedachten wat proberen te verzetten.

Sporten is het codewoord hierbij. Het is eerst en vooral een goede manier om je gedachtes te verzetten maar het heeft ook een chemisch effect. Tijdens het sporten maakt het lichaam endorfine aan. Deze stof maakt ge blij en dit heeft een gunstig effect op personen die stemmingswisselingen hebben.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wat moet je niet doen!

Om je liefdesverdriet niet erger te maken dan dat het al is moet je enkele dingen goed voor ogen houden. Natuurlijk wil je, je ex terug maar dit is misschien (nog) niet wederzijds. Ga dus best niet wanhopig bellen of sms’en naar haar want de kans bestaat dat je op een harde manier zult worden afgewezen.

Een tijdje afwachten kan echt geen kwaad. Een oud gezegde zegt immers: tijd heelt alle wonden. Het klikt misschien hard maar het is zo. Een andere veel voorkomende fout is jezelf storen in alcohol of drugs. De meeste personen weten immers dat alcohol en drugs een bewustzijnsverruimend effect hebben.

Dit wil dus zeggen je gaat jezelf een tijdje anders voelen dan in een nuchtere toestand. Met andere woorden ga je dus gewoon weglopen van je problemen. Dit zal geen oplossing beiden en je zal in een nuchtere toestand gewoon weer verdrietig zijn.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*