Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Tien Mooie Liefdesverdriet Zinnetjes Die Je Steun Geven

Heb je vreselijk veel last van liefdesverdriet? Dan denk je nu misschien dat hier nooit meer een einde aan komt. Je voelt je leeg en eenzaam zonder je ex.

In deze moeilijke tijd is het vooral belangrijk dat je snel weer positieve kracht vindt om snel van je liefdesverdriet af te zijn. Dit kan onder meer door de liefdesverdriet zinnetjes op deze pagina te lezen. Deze leveren een grote bijdrage in het verwerken van je verdriet.

De tien mooiste liefdesverdriet zinnetjes

Hieronder lees je de tien mooie liefdesverdriet zinnetjes die je echt steun geven

Door deze zinnetjes te lezen voel je je begrepen. Hierdoor vind je sneller de kracht om af te rekenen met je liefdesverdriet. Ze zorgen ervoor dat je beter in je vel gaat zitten.

  1. Ik droom van je, ik denk aan je, jouw liefde blijft altijd in mij bestaan.
  2. Liefde is moeilijk, liefde doet pijn, als ik niet bij jou kan zijn
  3. Niemand zal begrijpen hoeveel ik ooit om hem gaf.
  4. Liefde was mooi tot ik jou verloor.
  5. De momenten die je laat gaan, zijn de momenten die je het hardst raken.
  6. Om van iemand anders te kunnen houden, moet je eerst van jezelf houden.
  7. Wat als jij de reden bent waarom ik huil?
  8. We kunnen er iets van maken als we het proberen.
  9. Ik ben bang je te verliezen, maar je bent niet van mij.
  10. Als ik mijn verleden kon veranderen dan zou jij mijn toekomst zijn.

De bovenstaande liefdesverdriet zinnetjes verzachten je pijn in deze moeilijke periode. Het is natuurlijk niet genoeg om echt van je nare gevoel af te komen. Liefdesverdriet is namelijk een gevoel dat heel diep van binnen zit. Het is dus niet zomaar te verhelpen door een paar zinnetjes of gedichten te lezen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Het verwerken van liefdesverdriet

Mensen zeggen wel dat liefdesverdriet met de tijd verdwijnt. Dit is ook zo, maar het niet zo gemakkelijk. Je hebt nu weinig aan deze boodschap. Wel kun je ervoor dat je liefdesverdriet wat sneller verdwijnt door je gevoel wat op weg te helpen.

Om liefdesverdriet zo snel mogelijk te verwerken, is het verstandig om andere bezigheden te zoeken. Het is even moeilijk, maar het helpt wel. Probeer de tijd die je met je ex doorbracht nu zoveel mogelijk op te vullen met andere activiteiten. Pak je oude hobby weer op, ga lekker sporten en bezoek je vrienden en familie weer wat vaker. Door je te richten op andere bezigheden, zal je al snel wat minder aan je ex denken. Het wordt dan weer wat rustiger in je hoofd en je geniet weer van het leven.

Het zal wel even moeilijk zijn om niet meer aan je ex te denken. Dit gevoel is natuurlijk niet direct verdwenen als je met andere dingen bezig bent. Het kost dus even tijd om in je hoofd weer plaats te maken voor ander soort gevoelens.

Een sociaal actief leven

Vrienden en vriendinnen kunnen je veel steun bieden in het verwerken van je liefdesverdriet. Zoek ze dus weer wat vaker op. Je bent dan bezig met iets anders. Bovendien luisteren ze naar je als je je verhaal kwijt wilt. Bij je vrienden en vriendinnen vind je dan ook de mentale steun die je op dat moment nodig hebt. Hierdoor voel je je gelukkiger en kijk je positiever tegen de toekomst aan.

Kan je je ex echt niet vergeten? En wil je hem of haar terug? Dan kan de Ex Terug Methode je hierbij helpen. Hierin worden je tips aangereikt waarmee je je ex gemakkelijk kunt terug krijgen.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*