Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Tien liefdesverdriet zinnen om snel af te rekenen met je liefdesverdriet

Heeft je ex het net uitgemaakt en heb je vreselijke last van liefdesverdriet? Dan helpt het echt niet om dagenlang te huilen of vreselijk boos te zijn. Hiermee krijg je je ex niet terug en bovendien voel je jezelf alleen maar vervelender.

De eerste dagen na de breuk is het helemaal niet erg om je lusteloos, verdrietig en boos te voelen. Je hebt immers liefdesverdriet. Laat je emoties even de vrije loop. Blijf hier echter niet te lang in hangen. Na een aantal dagen zal je je dagelijkse activiteiten weer op moeten pakken. Ga dan gewoon weer aan het werk, bezoek je vrienden en ga een flink stuk wandelen.

Liefdesverdriet zinnen die je steun geven

Om je liefdesverdriet wat te verwerken, kan het helpen om wat zinnen of teksten over liefdesverdriet te lezen. Online zijn er honderden zinnen over liefdesverdriet te vinden. Deze liefdesverdriet zinnen kunnen je wat steun bieden in deze moeilijke tijd. Ze helpen je om je verdriet te verwerken en ze geven je kracht.

Hieronder vind je tien voorbeelden van bekende liefdesverdriet zinnen die je kracht geven:

  • Huil niet omdat het voorbij is, maar lach om wat er gebeurd is.
  • Alleen zijn maakt je nog niet eenzaam.
  • Huil niet om iemand die niet om jou zou huilen.
  • Je kunt je ogen sluiten voor dingen die je niet wil zien, maar je kunt je hart niet sluiten voor dingen die je niet wil voelen.
  • Communicatie is vaak het grootste probleem van de oplossing.
  • Vluchten in een relatie omdat je niet alleen kunt zijn is eigenlijk vluchten voor jezelf.
  • Echt belangrijke mensen zijn mensen voor wie belangrijk zijn niet belangrijk is.
  • Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.
  • Droom je leven niet, maar leef je droom.
  • Voor je de ware vindt, moet je soms meerdere kikkers kussen.

Waarschijnlijk zal je jezelf nu, na het lezen van deze zinnen, al een stuk beter voelen. Ze geven je de moed om weer door te gaan met je leven en niet te blijven hangen in je verdriet.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Blijf niet in het verleden hangen

Heel veel mensen blijven na het stranden van een relatie in het verleden hangen. Ze idealiseren hun relatie en blijven maar aan hun ex denken. Hierdoor komen ze dus niet los van het verleden. Door dit ook te doen, kom je natuurlijk geen stap verder in je leven. Je verdriet wordt dan alleen maar groter en je zult geen nieuwe, leukere relatie krijgen.

Stappen zetten

Als je liefdesverdriet hebt, dan is het echt belangrijk dat je op een bepaald moment de stap zet om toch verder te gaan met je leven. De liefdesverdriet zinnen geven je bepaalde inzichten waardoor het makkelijker voor je wordt om weer stappen te ondernemen en je te richten op de toekomst. Hierin zijn verschillende opties mogelijk. Zo kan je natuurlijk besluiten om een tijdje single te blijven, maar je kunt ook het contact met je ex weer aanwakkeren.

Blijf even single

Als je nog vreselijk veel last hebt van liefdesverdriet, dan is het niet verstandig om gelijk een nieuwe relatie aan te gaan of contact te zoeken met je ex. Blijf een paar maanden single en geef jezelf de tijd om het verdriet en het verleden te verwerken. In deze periode kun je de zaken goed op een rijtje zetten. Je weet dan wat je volgende keer wel of niet wil in een relatie.

Werk aan jullie probleem

In de periode van liefdesverdriet ben je er waarschijnlijk achter gekomen waar het verkeerd ging tussen jullie. Weet je zeker dan je je ex echt terug wilt? Dan zal je dus een oplossing moeten vinden voor jullie probleem. Alleen dan kunnen jullie weer een relatie aangaan zonder weer problemen te krijgen.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*