Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Liefdesverdriet – Tips – Oplossingen

Liefdesverdriet kan je enorm kwetsen. Je voelt je waarschijnlijk leeg & je hebt helemaal geen trek in niets meer. Je denkt de hele dag aan je ex & het liefst van al zou je gewoon de leuke momenten van vroeger terug willen hebben. Maar helaas gaat dat even voor het moment niet. Om de één of andere reden heeft je ex het uitgemaakt & jij zit nu dus met liefdesverdriet achter.

Je voelt je eenzaam, er is geen kat op de wereld die je begrijpt. Cliché antwoorden als “tijd heelt alle wonden” & “Er is genoeg vis in de zee” ben je beu gehoord en met andere woorden: je hebt er geen boodschap aan. Maar hoe stom deze antwoorden ook klinken, er zit wel een grond van waarheid in. Ik ga het je even uitleggen…

Liefdesverdriet Is Enorm Pijnlijk, Maar Maak De Situatie Niet Lastiger Dan Dat Het Al Is!

Wat ik hiermee bedoel is het volgende: het is vrij normaal dat je in de beginfase van een breuk nog voortdurend aan je ex moet denken. Liefdesverdriet is hier een logisch gevolg van. Het slechtste wat je kunt doen is jezelf de dieperik induwen. Het is zeer belangrijk dat je de situatie onder ogen durft te komen & dat je het durft te aanvaarden dat je ex weg is. En durf het ook maar te aanvaarden dat je liefdesverdriet hebt & dat het helemaal geen schande is om het te hebben. Dat hoort nu eenmaal bij het proces.

Heel wat mensen met liefdesverdriet gaan de verkeerde dingen doen. Ik ging bv. niet naar de lessen, ging ook niet meer naar de sportschool & zat de hele dag in mijn kamer te wenen als een klein kind.

Nou wees nu even eerlijk: denk je dat dit gedrag je gaat helpen om je liefdesverdriet te verwerken?Neen, neen & nog eens neen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wat Je Moet Doen Om Je Liefdesverdriet Te Verwerken Is Met Opgeheven Hoofd Verder Leven

Ja Tom, dat klinkt logisch maar in de praktijk gaat dat niet zo makkelijk. Begrijp ik best. Maar wat ik gemerkt heb is dat heel wat mensen het nog niet eens proberen! Uiteindelijk ben jij & niemand anders verantwoordelijk voor het terugwinnen van je ex of niet. Of alleszins het verwerken van je liefdesverdriet.

Over liefdesverdriet kan je werkelijk een boek schrijven!

Wel heb jij een unieke verhaal omtrent jouw liefdesverdriet? Doe even de moeite om het uit te schrijven & mail het me door! Ik publiceer het dezelfde dag nog op dit blog!

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*