Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Heb je liefdesverdriet en denk je steeds terug aan je ex?

Liefdesverdriet heeft een aantal bijwerkingen. Vrouwen zoeken vaak nieuwe hobby’s terwijl mannen onafhankelijker worden. Het is dus belangrijk om deze periode goed te doorstaan. Het is immers bewezen dat mannen langer valse hoop koesteren dan vrouwen. Als je, je ex terugwil moet je dit dus in je achterhoofd houden dat vrouwen de hoop sneller verliezen dan mannen.

Maar liefdesverdriet is maar een tijdelijke fase. Het heeft te maken met hormonen en stoffen in je lichaam. Je verlangen naar om je ex terug te krijgen zal meteen na de break-up toenemen en deze verlangens blijven een tijdje. Eenmaal je lichaam zich terug kan stabiliseren zal je verlangen ook minder groot worden. Totdat je lichaam dit niet onder controle heeft zal je ex een obsessie blijven.

Je zinnen verzetten om liefdesverdriet te verwerken

Een goede manier om je liefdesverdriet te verwerken is beweging. Sporten verbetert je lichamelijke conditie. Deze verbetering brengt ook een groter zelfvertrouwen met zich mee, dit zelfvertrouwen ben je misschien verloren geraakt door  steeds terug aan je ex te denken. Gezonde beweging heeft nog voordelen.

Eens je aan het sporten bent, ben je niet aan je ex aan het denken. Dit is dus een ideale manier om je zinnen te verzetten. Dit is een ideale stap in het verwerkingsproces. Eens je begint met het verzetten van je zinnen kan je weer normaal door het leven gaan. Als je niet zo een aanleg hebt voor sport dan kan je ook andere dingen doen.

Probeer misschien eens iets te gaan drinken met een oude klasgenoot of een vriend die je al lang niet hebt gezien. Alle activiteiten waar je, je zinnen kunt verzetten en waar je niet altijd aan je ex hoeft terug te denken zijn een goede activiteiten om het verdriet te verwerken. Het is misschien een groot verlies in je leven, maar je leven gaat door. Dit mag nu misschien wel hard klinken maar het is nu eenmaal zo.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Maak een nieuwe start!

Sommige personen hebben dan weer een heel nieuwe start nodig om gelukkig te zijn. Het verlangen om je ex terug te willen is dan wel verdwenen maar je bent misschien niet helemaal gelukkig. Na een lange relatie een leven zonder te hebben is een hele verandering. Sommige personen vinden het dan moeilijk om een nieuw leefpatroon te creëren.

Een nieuwe job, nieuwe hobby’s,… Je kan zoveel dingen overwegen om je leefpatroon een nieuwe wending te geven. Met een leegte in je leven zal je altijd ongelukkig blijven. Probeer deze leegte zeker op te vullen. Nieuwe doelen stellen in je leven is misschien wel nuttig. Als je terug iets om voor te leven hebt, dan ben je veel gelukkiger dan dat je niets in je leven hebt.

Blijf zeker niet bij de pakken zitten. Je gaat jezelf ingraven, je gevoelens blijven dan de hele tijd gericht op je ex. Deze sleur moet sowieso vermeden worden anders dan zal je slachtoffer worden van je eigen.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*