Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Liefdesverdriet smsjes: waarom je moet stoppen ze te sturen

Heb je te maken met liefdesverdriet? Dan wil je er nu waarschijnlijk alles aan doen om dit vervelende gevoel te laten verdwijnen. Misschien denk je nu wel dat je je liefdesverdriet makkelijk kunt oplossen door sms’jes of whatsappjes te sturen naar je ex.

Als je tijdens je liefdesverdriet smsjes naar je ex verstuurt, dan laat je weten dat je hem of haar mist en dat je nog bestaat. Je verwacht hiermee natuurlijk een positieve reactie terug te krijgen. Ook al denk je nu dat het sturen van sms’jes naar je ex een goede manier is om contact te zoeken, toch is dit niet zo. Hiermee werk je het terugwinnen van je ex alleen maar tegen.

Steek tijd in jezelf

Tijdens de ergste fase van je liefdesverdriet is het raadzaam om vooral tijd in jezelf te steken. Focus je dus vooral op jezelf en steek even geen energie in het terugkrijgen van je ex. Liefdesverdriet smsjes helpen echt niet bij het terugwinnen van je ex. Stop dus met sms’en of whatsappen en werk aan jezelf. Zoek een andere oplossing om je liefdesverdriet te laten verdwijnen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je ex terugwinnen

Als je je ex echt terug wilt, dan is het dus verstandig om voorlopig geen emotionele liefdesverdriet sms’jes naar hem of haar te sturen. Zoek gewoon even helemaal geen contact. Dit klinkt misschien wat vreemd en het is vast ook erg moeilijk om geen contact te zoeken met je ex, maar op deze manier trek je wel de aandacht van je ex.

Wanneer je een tijdje niets van je laat horen, dan geef je je ex het gevoel dat je niet meer aan hem of haar denkt. Je ex krijgt dan het idee dat je hem of haar niet meer belangrijk vindt. Hiermee lijkt het net alsof het je weinig kan schelen dat jullie uit elkaar zijn. Je ex gaat zich dan van alles afvragen en je trekt dus op een positieve manier de aandacht.

Door een tijdje geen contact te zoeken, zal je ex zich zorgen om je gaan maken. Je ex zal zich dan gaan afvragen of je hem of haar nog wel leuk vindt. Als je ex nog interesse heeft in jou, dan zal hij of zij dus weer contact met jou zoeken.

Ongeplande ontmoeting

Het kan ook zijn dat deze methode niet helemaal werkt en dat je even een handje moet helpen. Dit kan je doen door per ongeluk ontmoetingen te laten gebeuren. Plan dus een ontmoeting in, die ongepland lijkt. Doe tijdens zo’n ontmoeting zo relaxed mogelijk en zeg vooral de juiste dingen. Hiermee wakker je de gevoelens bij je ex weer aan. Zoek dus op een voorzichtige manier toenadering met je ex.

Stop met liefdesverdriet sms’jes

Als je je ex terug wilt winnen, dan is het dus een zaak dat je het rustig en voorzichtig aanpakt. Stop in ieder geval met het versturen van liefdesverdriet sms’jes, want dit werkt niet. Het werkt je alleen maar tegen en je krijgt je ex er echt niet mee terug.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*