Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Liefdesverdriet liedjes die je steun geven

Eén van de meest populaire onderwerpen binnen liedjes is toch wel liefdesverdriet. Het is iets universeels dat mannen en vrouwen van verschillende leeftijden overkomt.

Als je ex het net heeft uitgemaakt en je ook enorm veel last hebt van liefdesverdriet, dan kan het helpen om naar liefdesverdriet liedjes te luisteren. Dit kan je een enorme steun geven en het maakt het wat makkelijker om je liefdesverdriet te verwerken.

Tien populaire liefdesverdriet liedjes

In dit artikel hebben we tien verschillende titels van liefdesverdriet liedjes opgenoemd. Deze teksten van deze liedjes zijn zeer treffend en beschrijven precies het gevoel dat je nu hebt.

  • Ik leef niet meer voor jou – Marco Borsato
  • Afscheid – Glennis Grace
  • Unbreak my heart – Toni Braxton
  • Bloed, zweet en tranen – Andre Hazes
  • Cryin – Aerosmith
  • Lost – Anouk
  • Cry – Rihanna
  • Goodbye my lover – James Blunt
  • Survivor – Destiny’s Child
  • Knocked Out – Trijntje Oosterhuis

Door liefdesverdriet liedjes te luisteren voel je je wat meer begrepen. Ze geven je kracht en misschien ook wel nieuwe inzichten, waardoor je je liefdesverdriet veel sneller kunt verwerken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Positieve invloed

Als je een aantal keren naar liefdesverdriet liedjes luistert, dan zal je al snel merken dat dit een positieve invloed op je heeft. Je verwerkt je liefdesverdriet sneller en je kunt je gedachten beter op een rijtje zetten. Ook kom je erachter dat je niet de enige bent met liefdesverdriet. Zelfs wereldsterren als Rihanna en Beyonce hebben ermee te maken. Je bent dus niet de enige persoon ter wereld die last heeft van liefdesverdriet. Als je dit beseft, dan word je sterker en kun je je liefdesverdriet veel makkelijker verwerken.

Zelf liefdesverdriet liedjes schrijven

Als je muzikaal bent, dan is het natuurlijk ook een optie om zelf liefdesverdriet liedjes te schrijven. Je schrijft, zingt of speelt je gevoelens dan van je af en hierdoor krijg je weer meer rust in je hoofd. Waarschijnlijk haal je hier veel kracht uit. Bovendien ben je dan ook nog even met wat anders bezig dan huilen om je ex.

Pak je leven weer op

Liefdesverdriet is niet iets dat eeuwig duurt. Je hebt er niet je hele leven lang last van. Na een paar weken zal je deze trieste periode af moeten sluiten. Probeer je dan te richten op andere zaken, ook al is dit in het begin even moeilijk. Je zult merken dat het dan beter met je gaat.

Het wordt dan ook tijd om weer aan je toekomst te denken. Maak jezelf dus klaar voor de periode die na je liefdesverdriet komt. Zet wat zaken op een rijtje en neem je voor om activiteiten te ondernemen die je met je ex nooit deed. Plan bijvoorbeeld een lange reis, ga op een sportclub, bezoek eens een festival en neem weer meer tijd voor je sociale contacten. Door je op andere activiteiten te richten en naar buiten te gaan, ben je niet steeds met je ex bezig. Je kunt hem of haar dan veel sneller uit je hoofd zetten. Bovendien heb je zo meer kans om iemand anders tegen te komen.

Het kan ook zijn dat je er in de periode na je liefdesverdriet achter komt, dat je toch het liefste terug wilt naar je ex. In dat geval is het zinvol om voorzichtig weer contact te zoeken met je ex.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*